12 fotografii uimitoare cu transformările actorilor din filmele de acțiune celebre

- Advertisement -

În prezent, putem viziona cu ușurință absolut orice film prin simpla descărcare de pe internet sau vizionarea lui online. Obișnuiam să construim turnuri de casete VHS pentru a le împărți cu prietenii și rudele. Bineînțeles, deosebit de dragi erau casetele cu filme de acțiune cult în care băieții buni salvau lumea și luptau împotriva nedreptății.

Mai jos v-am pregătit 12 imagini interesante cu uimitoarele transformări ale actorilor din filmele de acțiune celebre.

  1. Tom Cruise (60 de ani)

Starul din „Misiuni imposibile” și câștigătorul a 3 Globuri de Aur, Tom Cruise, este încă activ în filme. Anul trecut a fost lansat filmul Top Gun: Maverick, în care actorul a interpretat rolul principal. Noile părți ale francizei Mission Impossible vor fi lansate în 2023-2024.

2. Kevin Costner (68 de ani).

Actorul este amintit pentru rolurile sale, de la Robin Hood la Bodyguard. „Dances with Wolves”, filmul său de debut ca regizor, a câștigat șapte premii Oscar. Costner lucrează acum la westernul „Horizon”, în care este atât regizor, cât și actor principal.

- Advertisement -

3. Wesley Snipes (60 de ani).

Principala vânătoare de vampiri din trilogia de filme Blade a încetat să mai apară în roluri importante de-a lungul timpului. Printre proiectele relativ recente se numără roluri în filmul de acțiune Unstoppable 3 și în filmul biografic My Name is Dolemite.

4. Vincent Cassel (56 de ani).

Tânărul Cassel este amintit în filmul Hate și, de asemenea, în rolul lui Doberman. Vincent a depășit de mult timp cinematograful francez și a devenit un actor de renume internațional, jucând în Ocean’s Twelve, Black Swan și în alte filme. Anul acesta vor apărea 2 filme în care Cassel îl va interpreta pe Athos din Cei trei mușchetari.

- Advertisement -

5. Bolo Yen (76 de ani).

Este posibil să vi-l amintiți pe Bolo din filmele de acțiune cu Bruce Lee și Jean-Claude Van Damme: el juca adesea rolul antagonistului. Bolo este culturist și expert în arte marțiale. Actorul s-a retras din cinematografie în 2008. Cu toate acestea, în 2015 a jucat în filmul de acțiune kazah „The Diamond Cartel”.

6. Peter Weller (75 de ani).

Cunoscut mai ales pentru rolul lui Robocop, Peter Weller continuă să apară destul de activ în filme și seriale TV, în ciuda vârstei sale înaintate. Printre altele, actorul are o diplomă în istoria artei. Iar anul trecut, Weller a jucat în filmul documentar Looking for Tomorrow.

7. Robert Patrick (64 de ani).

Robert Patrick, care a jucat rolul terminatorului „lichid” și al agentului FBI în Dosarele X, a apărut în zeci de filme și seriale de televiziune de-a lungul carierei sale. Deși este cunoscut pentru rolurile sale secundare, personajele sale sunt distincte și memorabile pentru carisma lor. Anul trecut, a fost lansat serialul TV „Peacemaker”, în care Patrick a jucat un rol important.

- Advertisement -

8. Sean Bean (63 de ani).

În tinerețe, Sean Bean a jucat în serialul Sharpe, bazat pe romanele lui Bernard Cornwell. A jucat apoi rolul lui Boromir în trilogia cinematografică „Stăpânul inelelor” și rolul lui Eddard Stark în „Game of Thrones”. În 2022, a câștigat un premiu pentru rolul principal din miniseria The Term.

9. Lance Henriksen (82 de ani).

Lance Henriksen este cel mai bine amintit pentru rolurile sale de android Bishop din filmele Alien și de detectiv în Terminator. El apare frecvent în filme SF și de acțiune. De asemenea, dă voce la desene animate și jocuri pe calculator.

10. Norman Reedus (54).

Norman Reedus a jucat în filmul de acțiune Saints in Boondock și în continuarea acestuia. A jucat, de asemenea, în The Walking Dead și a fost personajul prototip într-un joc video. Din 2016, actorul se întâlnește cu actrița Diane Kruger și au avut o fiică în 2018.

11. Robin Shue (62).

Robin Shu este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Liu Kang din filmele de acțiune Mortal Kombat. Din păcate, Robin nu a mai jucat nicăieri din 2014. El este priceput în artele marțiale și a antrenat-o pe Milla Jovovich pentru rolul ei din Resident Evil.

12. Jason Fleming (56 de ani).

Fleming a jucat în thrillerele de acțiune ale lui Guy Ritchie, Picks, Dough, Two Barrels și The Big Gobbler. De asemenea, a jucat rolul tatălui lui Benjamin în Misterioasa istorie a lui Benjamin Button și pe cel al doctorului Jekyll/Hyde în The League of Extraordinary Gentlemen. Actorul nu numai că joacă mult în filme, dar joacă și la teatru și apare la televiziune.