Povestea lui Liam Neeson, actorul care și-a iubit soția atât de intens încât a ales să îi rămână fidel chiar și după ce aceasta s-a stins din viață

- Advertisement -

Dragostea poate dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, ne putem confrunta cu obstacole de-a lungul vieții care ne-ar putea despărți în mod neașteptat de persoana pe care o iubim cel mai mult. Liam Neeson, celebrul actor de la Hollywood, a experimentat acest tip de durere când și-a pierdut soția după o căsnicie de 15 ani, profund dedicată.

Mai jos v-am pregătit povestea minunată de dragoste a lui Liam și Natasha despre dragoste, pierdere și puterea unei legături cu adevărat de nedespărțit.

S-au îndrăgostit imediat, cu toate că ea era căsătorită.

Natasha Richardson și Liam Neeson s-au întâlnit pentru prima dată când au jucat în distribuiția Anna Christie, în 1993. Liam este un bărbat fermecător și foarte chipeș, iar la acea vreme era celebru pentru că era curtat de multe femei, în timp ce Richardson era căsătorită cu producătorul Robert Fox.

- Advertisement -

Au avut o chimie extraordinară atât pe platoul de filmare, cât și în afara acestuia, potrivit lui Liam, care a declarat la acea vreme: „Nu am avut niciodată o astfel de situație de chimie explozivă cu o actriță”.

Liam și Natasha s-au căsătorit și au întemeiat o familie.

În ciuda curtenței lor pasionale, Neeson nu a fost prea amoros față de Richardson în primele etape ale relației lor, preferând să-și păstreze sentimentele pentru el.

După ce amândoi și-au recunoscut sentimentele, s-au căsătorit în 1994 la o fermă din New York, pentru a-și celebra dragostea.

Nefericitul accident

Ani mai târziu, o întâmplare nefericită a tulburat liniștea întregii familii. Richardson a suferit un accident care i-a provocat o leziune cerebrală în timp ce schia în Quebec, Canada, în martie 2009.

- Advertisement -

Ceea ce ea a crezut inițial că este o rană minoră la cap a fost de fapt o leziune cerebrală fatală.

Liam, care lucra în Toronto în acel moment, s-a grăbit la patul de spital al soției sale. Medicii l-au informat că este într-o stare gravă și că nu se poate face nimic pentru a o salva.

Amintiri prețioase și loialitate față de regretata lui soție.

După ce Natasha s-a stins din viață, Liam a decis să-și păstreze durerea privată și departe de mass-media. Astfel, el nu a vorbit despre circumstanțe și nu a făcut nicio remarcă în presă în anii de după accident.

- Advertisement -