19 fapte înspăimântătoare, nu pentru cei slabi de inimă, care te vor pune pe gânduri

- Advertisement -

Lucrurile pe care le considerăm înfricoșătoare diferă de la persoană la persoană. Pentru unii, poate fi imaginea unui păianjen care se târăște prin apropiere, pe când alții se sperie de poveștile cu fantome.

Mai jos v-am pregătit 19 fotografii cu fapte înspăimântătoare care nu sunt recomandate pentru cei slabi de inimă.

  1. Știu că sunt bine, dar anxietatea mea nu mă lasă să accept asta.

2. Părinții și bunicii noștri îmbătrânesc încet și este doar o chestiune de timp până când începem să-i pierdem pe toți unul câte unul și nu putem face nimic în privința asta.

- Advertisement -

3. De când m-am născut populația umană s-a dublat, iar populația animală s-a redus la jumătate.

4. Biomasa insectelor scade rapid. Acesta este fundamentul lanțului alimentar.

5. Topirea permafrostului eliberează microorganisme care pot pune viața oamenii în pericol deoarece corpul uman nu are imunitate împotriva acestora.

- Advertisement -

6. Este posibil ca durerea mea cronică să fie de nevindecat și va trebui să trăiesc cu ea pentru totdeauna. Asta mă sperie foarte mult.

7. Există persoane care vând și cumpără oameni.

8. Există o boală numită insomnie fatală.

- Advertisement -

9. În afara planetei noastre, zero din realizările noastre/istoria/limbajul/moneda noastră contează. Totul poate fi șters într-o secundă și nimeni altcineva din univers nu ar ști că noi am existat vreodată.

10. Dopplegangerii există. Se spune că există cel puțin câteva persoane în lume care arată exact ca tine fără a fi rude de sânge, iar eu l-am întâlnit pe al meu.

11. În orice zi, puteți face un atac cerebral și să vă pierdeți toată autonomia și să deveniți la fel de dependent ca un copil.

12. Faptul că ultimii 10 ani din viața mea au zburat, înseamnă că mai am aproximativ un deceniu până când voi avea aceeași vârstă ca părinții mei când m-am născut.

13. Numărul persoanelor mai în vârstă decât mine nu va crește niciodată.

14. Încă nu știm exact cum funcționează anestezia și, cu toate acestea, în fiecare zi aproximativ 60.000 de persoane sunt operate sub anestezie.

15. Creierul dumneavoastră nu înregistrează datele primite de la ochi în timp ce aceștia se mișcă. Astfel, dacă vă uitați la obiectul A și vă mutați ochii de la obiectul A la obiectul B, creierul nu înregistrează mișcarea încețoșată pe măsură ce ochii se mișcă.

16.Un om trăiește aproximativ 4.000 de săptămâni.

17. Ne îndreptăm cu pași repezi spre un dezastru geologic ecologic cum nu a mai văzut niciodată omenirea și o mare parte dintre noi nu pare să poată face mare lucru în această privință.

18. Oricare dintre noi ar putea avea un anevrism cerebral chiar acum și nici măcar nu știe că se apropie.

19. Avem un stoc de arme nucleare care ar putea distruge de mai multe ori majoritatea vieții de pe planetă. În istoria noastră au existat câteva incidente înfricoșătoare cu arme nucleare și cred că este doar o chestiune de timp până când va avea loc un accident îngrozitor.