Diane Keaton, la 77 de ani, speră să-și găsească din nou dragostea, deși nu a mai avut nicio întâlnire de 15 ani

- Advertisement -

Diane Keaton este o femeie cu numeroase realizări. Are la activ peste 5 decenii de actorie, un Oscar, multe realizări filantropice și este mama a 2 copii adoptați. Diane a reușit să facă toate acestea de una singură, deoarece până în prezent nu a fost niciodată căsătorită. Viața de burlăciță nu a deranjat-o niciodată pe actriță, dar se pare că ar putea fi în căutarea unui nou fior în viața ei.

Mai jos v-am pregătit povestea emoționantă a actriței Diane Keaton, femeia care, la 77 de ani, speră să se căsătorească.

În timp ce își promova noul film romantic, „Maybe I Do”, în care joacă alături de Susan Sarandon și Richard Gere, Keaton a trebuit să răspundă la câteva întrebări despre viața ei amoroasă, în conformitate cu tema filmului.

A urmat o mărturisire, care a surprins-o pe gazdă și pe noi toți: Keaton nu a mai fost la o întâlnire de peste zece ani. Ea a spus: „Să [spunem] 15 ani.”.

- Advertisement -

Și totuși, Keaton pare încă încrezătoare în ceea ce privește perspectivele sale de viitor și nici măcar vârsta de 77 de ani nu pare să o deranjeze. Ea a continuat: „Într-o zi, cineva se va căsători cu mine. Poate unul dintre acești bărbați drăguți care trebuie să aibă de-a face cu mine astăzi”.

Anterior, actrița premiată cu Oscar a explicat că nu a regretat niciodată că nu s-a căsătorit. Ea a explicat că instinctul ei matern a fost întotdeauna mai puternic decât găsirea unui suflet pereche: „Iubirile vieții mele sunt copiii mei și mama mea. Nu simt ca și cum aș avea nevoie de un bărbat. Nu mă înțelegeți greșit, iubesc bărbații…[dar] am copii și munca mea. Mie îmi convine”.

- Advertisement -

Acestea fiind spuse, Keaton a avut o viață romantică activă în trecut, așa că nu este ca și cum nu și-ar fi explorat opțiunile. În trecut, a fost legată de Woody Allen, Al Pacino și Warren Beatty. Și asta fără să includem toate aventurile ei de pe ecran, dintre care una dintre cele mai notabile a inclus un sărut cu Keanu Reeves.