Michelle Yeoh, la 60 de ani, mărturisește că a fost presată să se pensioneze din cauza vârstei sale

- Advertisement -

Michelle Yeoh dovedește că persoanele în vârstă sunt capabile de măreție, pentru că vârsta nu înseamnă nimic dacă încă mai avem pasiune pentru meseria noastră. Actrița în vârstă de 60 de ani, care a făcut istorie devenind prima asiatică nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță, a vorbit despre faptul că a trebuit să se lupte într-o industrie în care rolurile au devenit mai mici doar pentru că a îmbătrânit. Suntem uimiți de puterea lui Yeoh. Ea ne arată că nu ar trebui să renunțăm niciodată la visele noastre.

Mai jos v-am pregătit câteva detalii despre povestea actriței Michelle Yeoh care a întâmpinat câteva dificultăți în carieră datorită vârstei sale.

În timpul unui podcast recent, vedeta din „Everything Everywhere All at Once” i-a aplaudat pe co-regizorii filmului pentru că i-au oferit șansa de a juca într-un rol principal, la aproape 4 decenii de carieră.

Actrița a remarcat că, „pe măsură ce îmbătrânești, rolurile devin mai mici”. Ea a continuat să explice: „Se pare că cifrele cresc, iar aceste lucruri se restrâng, iar apoi începi să fii din ce în ce mai mult lăsat la o parte”.

- Advertisement -

Yeoh a continuat, recunoscând că, pe măsură ce avansezi în vârstă, „oamenii încep să spună: ‘Oh, da, ar trebui să te retragi. Ar trebui să faci asta. Ar trebui să…'”.

Artista a explicat că aceste presiuni nu trebuie să fie întotdeauna exprimate prin cuvinte directe, dar ca actriță le simți pe măsură ce rolurile devin mai mici sau, după cum a spus ea, „nu primești rolurile și dor aștepți”.

Michelle a remarcat faptul că problema este diferită pentru bărbații de la Hollywood. Ea a explicat: „Începi să primești scenarii în care tipul, eroul, are încă 50, 60 de ani – unii chiar mai mult. Și apoi ajung să plece în aventură cu fiica lor”.

- Advertisement -

Nominalizată la Oscar a continuat menționând că lipsa de roluri este ceea ce le face pe unele actrițe, precum Reese Witherspoon și Nicole Kidman, să înceapă să-și producă propriile proiecte pentru a rămâne relevante și active în industrie.

Ea a explicat: „Pentru că nu au de gând să aștepte pe margine. Pentru că și ele au văzut că asta se va întâmpla”. Actrița a adăugat: „Dacă nu faci să se întâmple și aștepți, atunci ai putea aștepta foarte mult timp.”