Madonna ne-a mărturisit secretul care o ajută să aibă un aspect facial incredibil de tânăr

- Advertisement -

Regina muzicii pop și-a uimit mereu fanii cu schimbările de look și transformările sale de stil. Recent, în timp ce artista în vârstă de 64 de ani a urcat pe scenă pentru a prezenta cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, fața ei incredibil de fină și tenul strălucitor nu au lăsat pe nimeni indiferent.

Mai jos v-am pregătit câteva dintre cele mai interesante secrete ale Madonnei care o ajută să arate atât de bine.

Madonna, care are ea însăși 7 premii Grammy, a urcat pe scenă la cea mai recentă ceremonie de premiere în calitate de prezentatoare.

Vedeta și-a exprimat cuvintele de recunoștință față de toți cei care nu se tem să îndrăznească să facă lucrurile în felul lor. Ea a spus: „Trebuie să știți că neînfricarea voastră nu trece neobservată. Voi sunteți văzuți, sunteți auziți și, mai presus de toate, sunteți apreciați”.

- Advertisement -

Toți ochii au fost ațintiți asupra carismaticei cântărețe, care a purtat un ansamblu monocrom, compus dintr-un sacou negru ajustat, asortat cu o fustă neagră lungă, cu o crăpătură înaltă pe partea dreaptă.

Ea și-a aranjat părul cu o parte centrală, împletit în 2 secțiuni care au fost fixate pe fiecare parte. Alte 2 împletituri mai mici i-au atârnat în fața feței, adăugând o notă îndrăzneață stilului ei.

- Advertisement -

Ceea ce a atras cu adevărat atenția tuturor a fost pielea netedă și fără riduri a fabuloasei femei de 64 de ani, iar fanii s-au grăbit să comenteze că „îmbătrânește înapoi”.

Cântăreața, care nu a confirmat și nici nu a negat niciodată că și-a făcut operații, a precizat în 2012: „Cu siguranță nu sunt împotriva chirurgiei plastice. Cu toate acestea, sunt absolut împotriva faptului că trebuie să discut despre ea”.

O sursă apropiată Madonnei a dezvăluit că vedeta acordă o importanță foarte mare unei anumite trăsături faciale, obrajii. Sursa a explicat că Madonna crede că „obrajii umflați ascund liniile de îmbătrânire”.

Mai mult, sursa a dezvăluit: „Vrea să arate ca „Madonna anilor 2000″, adăugând că, cântăreața vrea să aibă pomeții înalți pentru care a fost faimoasă, iar cea mai bună modalitate de a-i obține este prin intermediul umpluturii”.