13 celebrități care au dezvăluit secrete de familie nebănuite

- Advertisement -

Fie că este vorba de un arbore genealogic fascinant sau de fapte nebănuite care se ascund în trecutul familiei lor, se întâmplă ca unele vedete să aibă secrete incredibile, în ciuda profilului lor înalt și a personalității bogate în publicitate.

Mai jos v-am pregătit o listă cu dezvăluiri făcute de vedete cu cele mai uimitoare secrete de familie.

1. Pocahontas și Edward Norton.

Edward Norton crescuse cu impresia că este descendentul direct al personajului indigen Pocahontas, fiica șefului Powhatan, liderul unui trib de nativi americani. Însă starul credea că povestea era doar o „legendă de familie”.

Cu toate acestea, în timp ce urmărea descendența lui Norton recent, s-a descoperit că rădăcinile familiei sale merg mai departe decât credea el. De fapt, femeia Powhatan din secolul al XVII-lea, Pocahontas, este într-adevăr a douăsprezecea lui străbunica.

- Advertisement -

2. Ernest Hemingway și Cindy Crawford.

Celebrul supermodel Cindy Crawford și fiica ei model, Kaia Gerber, se întâmplă să aibă rădăcini mari. Crawford crezuse că este doar un zvon de familie și avea impresia că este rudă cu unul dintre giganții literaturii americane, Ernest Hemingway. Dar s-a dovedit că ea își poate urmări rădăcinile până la renumitul autor.

3. Elvis Presley și Riley Keough.

Cunoscută pentru rolurile sale din thrillerul „The Good Doctor” și din comedia neagră „Zola”, Riley Keough este o vedetă de sine stătătoare. Cu toate acestea, ea este mai cunoscută pentru descendența sa ilustră. Actriței îi curge prin vene sângele lui Elvis Presley. Actrița și regizoarea s-a născut din familia muzicianului Danny Keough și a regretatei cântărețe și compozitoare Lisa Marie Presley, singurul copil al celebrului star rock.

4. Vlad Țepeș și Robert Pattinson.

Robert Pattinson, starul serialului supranatural extrem de popular, Twilight, este rudă cu un vampir din viața reală. Actorul este o rudă îndepărtată a domnitorului român din secolul al XV-lea, Vlad al III-lea, cunoscut și sub numele de Vlad Țepeș, care a fost, de asemenea, considerat a fi sursa de inspirație pentru cel mai faimos vampir din toate timpurile.

- Advertisement -

5. Zooey Deschanel.

Imaginați-vă că ați aflat că una dintre strămoașele dumneavoastră și-a riscat viața pentru a contribui la eliberarea sclavilor. Când actrița Zooey Deschanel a participat la o emisiune TV despre genealogie, a aflat un secret uimitor despre strămoșii ei curajoși.

6. Decedata regină Elisabeta a II-a și Johnny Depp.

Experții de la Ancestry au dezvăluit faptul că membrul familiei regale de la Hollywood, Johnny Depp, are aceeași linie de sânge îndepărtată ca și familia regală. Aceștia au descoperit o legătură care i-a stabilit pe faimosul actor și pe regretata regină Elisabeta a II-a ca fiind verișori de gradul al douăzecilea. Amândoi sunt legați de regele Edward al III-lea al Angliei, care a domnit în anii 1300.

7. Banditul Jesse James și Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne a avut întotdeauna o slăbiciune rebelă, pe care este posibil să o fi moștenit de la una dintre rudele sale îndepărtate, haiducul Jesse James. Starul rock a aflat despre această legătură după ce experții i-au secvențiat ADN-ul, indicând că este înrudit cu regele George I la nivel îndepărtat.

- Advertisement -

8. Puritanul William Bradford și Hugh Hefner.

Hugh Hefner a avut, în mod surprinzător, începuturi conservatoare. De fapt, prin linia tatălui său, Hefner era un descendent direct al lui William Bradford, un lider puritan care a sosit pe Mayflower și a devenit guvernatorul coloniei Plymouth.

9. Genghis Khan și Patton Oswalt.

Genghis Khan, conducătorul imperiului mongol, se lăuda cu o abilitate genetică pe care națiunea o considera o realizare de neegalat. Iar una dintre numeroasele persoane care susțin că au o legătură genetică cu foarte fertilul împărat se întâmplă să fie comediantul Patton Oswalt.

10. Prințesa Diana și Glenn Close.

Actrița versatilă Glenn Close a apărut într-un serial TV și a aflat că este o verișoară îndepărtată a Prințesei Diana. Ea și Prințesa Diana sunt verișoare de gradul al optulea.

11. Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey a dezvăluit că are o soră vitregă pe care mama ei, Vernita, i-a ascuns-o. Sora, Patricia, fusese dată spre adopție în 1963, iar existența ei a fost ținută secretă de Winfrey timp de 47 de ani.

12. Sofia Coppola și Nicolas Cage.

Numele de naștere al lui Nicolas Cage este Nicolas Kim Coppola. Iar motivul pentru care acest nume de familie sună familiar este că actorul și Sofia Coppola sunt verișori primari.

13. Jack Nicholson.

Timp de 37 de ani, Jack Nicholson a crezut că mama sa, June, era sora sa și că bunica sa, Ethel May, era mama sa. June a avut un copil în afara căsătoriei și a pretins că este sora tânărului Jack. Mama și tatăl ei au acționat ca părinții lui Nicholson.