Marc Anthony a demonstrat că niciodată nu este prea târziu să te îndrăgostești și se va căsători pentru a patra oară la 53 de ani

- Advertisement -

Marc Anthony este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, compozitori și actori din America Latină. Este cel mai bun cântăreț de salsa din toate timpurile. A câștigat de 3 ori premiul Grammy și de 6 ori premiul Latin Grammy. Deține chiar două recorduri mondiale Guinness pentru vânzările albumelor sale.

În paralel cu cariera sa profesională intensă, viața sa personală a trecut, de asemenea, prin suișuri și coborâșuri, care au avut un impact asupra celor 3 căsnicii și 6 copii ai săi. Mai jos v-am pregătit câteva informații uimitoare despre viața personală a lui Marc Anthony.

La începutul anilor ’90, Marc Anthony a avut o relație cu Debbie Rosado, un ofițer de poliție din New York. Cu aceasta a avut o fiică pe nume Arianna, în 1994.

- Advertisement -

În 2000, Anthony s-a căsătorit cu Miss Univers Dayanara Torres, cu care a avut 2 fii: Cristian Marcus în 2001 și Ryan Adrian în 2003. Căsnicia lor a dus la unele probleme, așa că s-au despărțit în 2002.

În 2004, Anthony a avut căsătoria sa cea mai mediatică și de lungă durată cu cântăreața Jennifer Lopez. Cu ea a avut 2 copii, gemenii Emme și Max.

După 7 ani în care au fost cuplul perfect în showbiz, J. Lo și Anthony și-au anunțat despărțirea în 2011.

- Advertisement -

Procesul de divorț cu J. Lo a durat până în 2014. În același timp, Marc a intrat într-o nouă relație cu modelul venezuelean Shannon de Lima, care a surprins fanii din întreaga lume.

În februarie 2017, la aproape doi ani de la căsnicie, cuplul a anunțat că divorțează. Ei au semnat actele în aceeași lună, dar au păstrat tăcerea cu privire la motivele care i-au determinat să ia această decizie.

În martie 2022, Marc Anthony a postat pe rețelele de socializare că se întâlnește cu modelul și femeia de afaceri paraguayană Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani.

- Advertisement -

Deși între ei există o diferență de vârstă de peste 30 de ani, Marc este foarte îndrăgostit. La mai puțin de 3 luni de la relația lor, el a cerut-o deja în căsătorie.

Diferența de vârstă este una dintre criticile cu care cuplul trebuie să se confrunte în mod constant. Însă Marc le răspunde adesea urmăritorilor prin încărcarea unor fotografii în care arată cât de fericit se simte în această etapă a vieții sale.