Emily Blunt nu uită niciodată să-și complimenteze soțul și dovedește că dragostea adevărată încă există

- Advertisement -

Imaginați-vă că o actriță cunoscută se îndrăgostește de un bărbat fermecător, iar ulterior descoperă că acesta este un mare fan de-al ei. Sună ca o premisă de film, dar este de fapt povestea de dragoste adevărată a lui John Krasinski și Emily Blunt. John și Emily nu numai că au stat departe de orice fel de scandal de când au început să se întâlnească, dar au ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că au exemplificat obiectivele unei relații.

Mai jos v-am pregătit câteva momente cronologice din relația lui John Krasinski cu Emily Blunt care dovedesc că pot câștiga cu ușurință titlul de cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

În 2008, John Krasinski nu căuta dragostea și se bucura de viața de bărbat singur. Cu toate acestea, Emily îi câștigase deja inima lui Krasinski chiar înainte de a se întâlni, întrucât actorul era îndrăgostit de ea din filmul The Devil Wears Prada , pe care susține că l-a vizionat de peste 70 de ori.

- Advertisement -

În același an, Krasinski și Blunt au avut prima lor întâlnire. Actorul își amintește acea zi dezvăluind: „Cred că eram atât de sigur că nu voi ajunge niciodată cu ea, încât mi-am zis: „Știi ce, o să o dau în bară imediat”. Spre încântarea lui John, întâlnirea a decurs bine și de atunci se întâlnesc.

John a cerut-o în căsătorie pe Emily în 2009.

Pe 10 iulie 2010 , la peste un an după ce s-au logodit, John și Emily s-au căsătorit într-o mică ceremonie în aer liber pe proprietatea lui George Clooney de lângă Lacul Como, Italia.

Emily și John și-au întâmpinat primul copil, Hazel Krasinski, în februarie 2014 . Ei au dat vestea printr-un tweet de pe contul lui Krasinski, informându-și prietenii și fanii că Hazel Krasinski a venit pe lume.

- Advertisement -

La peste 2 ani după ce și-au întâmpinat primul copil, cuplul a anunțat sarcina lui Emily, iar ulterior, în timpul unui interviu despre filmul 13 Hours , John și-a lăudat soția și viața lor semnificativă. „ Cele mai frumoase zile din viața mea au început când mi-am cunoscut soția”.

Chiar dacă lucrează în aceeași industrie, Emily și John nu s-au asociat niciodată într-un film. Cu toate acestea, în 2017 , John a anunțat vestea pe Instagram printr-o postare dulce și entuziastă despre cât de mult și-a dorit să lucreze cu soția sa. Au fost repartizați ca părinți căsătoriți în filmul A Quiet Place.

Filmul a avut premiera în august 2018, iar Krasinski a scris și regizat acest proiect.

- Advertisement -

Sunt căsătoriți de 11 ani și împreună de 13 acum, iar afecțiunea dintre această pereche de la Hollywood crește cu fiecare an care trece. Nu sunt doar extraordinar de pricepuți, ci și nebuni în dragoste, fapt care este cel mai probabil secretul căsniciei lor de lungă durată.