Povestea lui Dolly Oesterreich, femeia care și-a ținut iubitul secret în podul casei ani de zile

- Advertisement -

În ciuda faptului că a avut de-a lungul anilor un soț și doi iubiți, Dolly Oesterreich a continuat să-și păstreze iubitul secret ascuns în pod.

Walburga „Dolly” Oesterreich a fost o casnică la treizeci de ani, căsătorită cu proprietarul unei fabrici de șorțuri din Milwaukee. Fred Oesterreich a avut succes și a muncit ore lungi. Dar Dolly avea nevoi, iar Fred era fie prea ocupat, fie prea beat pentru a le satisface.

Într-o zi călduroasă de toamnă din 1913, Dolly a descoperit că mașina ei de cusut nu funcționa. L-a sunat pe Fred pentru a-și dezvălui frustrarea, iar el a promis că va trimite un reparator. Tânărul care a apărut să o repare a fost Otto Sanhuber, în vârstă de 17 ani.

Probabil că Dolly s-a gândit că Fred îl va trimite pe Otto, pentru că știa că adolescentul lucra pentru Fred la fabrică. Când Otto a sosit, a fost întâmpinat de ademenitoarea Dolly, purtând doar halat și ciorapi. Astfel a început o aventură bizară care avea să dureze un deceniu.

- Advertisement -

La început, Dolly și Otto și-au condus relația într-o manieră secretă obișnuită, întâlnindu-se în hoteluri pentru a-și continua relația sexuală. După un timp, întâlnirea în afara casei a devenit împovărătoare.

După ce și-a dat seama că atrag atenția asupra lor, Dolly a decis că Otto ar trebui să se stabilească în podul casei Oesterreich.

Timp de cinci ani, Dolly și Otto au continuat această relație ciudată, cu Otto trăind în podul înghesuit al casei. Așa că, când Fred a informat-o pe Dolly în 1918 că credea că ar trebui să vândă casa și să se mute la Los Angeles, lucrurile s-ar fi putut complica.

În schimb, Dolly a găsit o casă cu vedere la bulevardul Sunset și l-a trimis pe Otto acolo devreme, astfel încât să o aștepte când va sosi. Și viața a continuat, exact în același mod în care fusese încă patru ani, până la 22 august 1922, când Fred l-a descoperit pe Otto în podul casei. Conflictul dintre cei doi bărbați a fost destul de aprig, iar Fred și-a pierdut viața.

- Advertisement -

Acum că Dolly Oesterreich era văduvă, s-a mutat într-o casă nouă și și-a continuat viața. În timp ce Dolly a reușit să-și obțină un nou amant, avocatul Herman S. Shapiro, Otto a apărut din nou în viața femeii. Pe lângă Roy Klumb și Otto , Dolly a mai avut un amant , pe Roy Klumb.

În cele din urmă Herman S. Shapiro a aflat că a fost înșelat , dar relația alături de Dolly a mai continuat 7 ani. După ce s-au despărțit, Herman S. Shapiro s-a dus la poliție și a prezentat toate dovezile care indicau că Otto Sanhuber și Dolly erau vinovați pentru pierderea vieții lui Fred Oesterreich. Au fost emise mandate de arestare pentru Dolly și pentru Otto Sanhuber, iar bărbatul a fost găsit vinovat pentru pierderea vieții lui Fred.

După proces, Otto Sanhuber a fugit din nou. Dolly Oesterreich și-a găsit un alt iubit cu care a trăit tot restul vieții. Femeia a murit în 1961, la vârsta de 80 de ani, iar povestea ei de viață este redată în filmul „The Lover in the Attic: A True Story”.