5 vedete de la Hollywood care preferă un stil de viață modest

- Advertisement -

Oricât de faimoși și de bogați ar fi, unele vedete preferă să trăiască ca oamenii obișnuiți. Când nu sunt în lumina reflectoarelor, aleg să ducă o viață mai cu picioarele pe pământ, iar unii dintre ei chiar își numără bănuții la fel ca noi.

Mai jos v-am pregătit căteva imagini care demonstrează că nu există atât de multă diferență între unii oameni bogați și cei săraci.

1. Bill Gates

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume este o lecție despre cum să trăiești cu modestie. O fotografie cu Bill Gates așteptând răbdător la coadă pentru a-și lua burgerul preferat a devenit virală peste noapte. A sta la coadă ca un om obișnuit nu a fost singurul moment în care fondatorul Microsoft a dat un exemplu bun de urmat pentru noi toți.

2. Sarah Michelle Gellar

Vedeta Buffy the Vampire Slayer este binecunoscută pentru că trăiește modest. În ciuda faptului că are o avere netă de 30 de milioane de dolari , Gellar cunoaște valoarea unui dolar și este un cumpărător auto-proclamat de chilipiruri.

- Advertisement -

3. Mariska Hargitay

Vedeta din serialul de mare succes Law & Order a dezvăluit că înainte de a obține rolul detectivului Olivia Benson, banii erau foarte puțini pentru ea. „Aveam o mulțime de datorii la cardul de credit”, a spus ea.

4. Hilary Swank

Călătoria actriței Million Dollar Baby către succes este una dintre cele mai inspirate povești de la Hollywood despre cum s-a ajuns la îmbogățire. Când Swank era adolescentă, părinții ei au divorțat, mama ei nu și-a permis să închirieze un apartament și au fost nevoite să locuiască o vreme în mașină.

- Advertisement -

5. Regina Elisabeta

Regina Elisabeta își reciclează deseori ținutele și este cunoscută pentru stilul ei de viață modest. Ea folosește un aparat de încălzire pe care și bunica ta și-l poate permite cu ușurință, refolosește hârtia de împachetat și chiar a interzis becurile care au mai mult de 40 de wați pentru a economisi la facturile de electricitate.