9 dintre celebrele bijuterii ale lui Kate Middleton care dovedesc că este o adevărată regină a eleganței

- Advertisement -

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este considerată de mulți un simbol al eleganței. Activitatea sa caritabilă a atras întotdeauna atenția publicului, iar abilitatea sa de a arăta impecabil a stabilit noi standarde. Bijuteriile strălucitoare din colecția proprie, precum și cadourile reginei, au fost completarea perfectă pentru un stil uimitor care i-a reflectat caracterul.

Mai jos v-am pregătit 9 imagini cu cele mai faimoase bijuterii ale Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

1. Cercei cu perle: din 1996 până în 2019.

Kate Middleton a purtat pentru prima dată acești cercei în 2017, la un banchet de stat în Spania.

- Advertisement -

2.Kate folosește bijuterii pentru a-și arăta sentimentele față de oameni.

3. Brățară cu 3 fire de perle: din 1989 până în 2017.

- Advertisement -

Brățara nu era la fel de faimoasă ca unele dintre celelalte piese ale Dianei, iar bijutierul a fost surprins când a văzut-o pe Kate purtând-o la o recepție la Berlin în 2017.

4. O altă bijuterie cu semnificație este brățara din aur cu pandantive pe care Ducesa de Cornwall i-a dăruit-o lui Kate la nunta sa din 2011.

5. Inel de logodnă cu safir: 1981 până în 2021.

- Advertisement -

A devenit, poate, cea mai faimoasă bijuterie dintre toate pe care Kate le-a moștenit de la Diana. Un inel cu o piatră Ceylon ovală de 12 carate înconjurată de 14 diamante, care i-a fost dăruită lui Kate de Prințul William pentru logodna lor în 2010.

6. Brațară de aur cu diamante.

7. Cercei pandantiv cu safire: din 1986 până în 2022.

Kate arăta uimitor în acești cercei cu safir în 2022.

8. Cercei Zeen cu perle albe și turcoaz.

9. În timpul căsătoriei cu Prințul Charles, Diana a reușit să poarte 2 diademe . Unul a fost un cadou de nuntă de la regină, celălalt a fost împrumutat de tatăl ei. După divorț, Diana a fost nevoită să returneze diadema Reginei, deoarece este o moștenire de familie.

Apoi a ajuns la Kate când a devenit membră a familiei regale. Ducesa a purtat diadema la o serie de ocazii oficiale, inclusiv la recepția diplomatică anuală din 2015.