Mama lui Hugh Jackman l-a abandonat când avea 8 ani, dar acum a iertat-o și a înțeles-o!

- Advertisement -

Hugh Jackman este un actor uimitor, care ne captivează de mai bine de 2 decenii. Actor, dansator și producător de succes, a lucrat chiar ca profesor de educație fizică înainte de a deveni celebru. În 2015, ne-a atins inimile când a dezvăluit că se simte ca un „copil fricos si neputincios” după ce mama lui și-a abandonat familia.

Anul trecut, el a distribuit o fotografie care valorează cât o mie de cuvinte despre relația lor actuală. Noi, am fost atât de emoționați, încât am decis să spunem această poveste adevărată cu toate detaliile.

Cum a început

- Advertisement -

Hugh avea doar 8 ani când mama lui, Grace McNeil, a părăsit Australia, lăsându-și familia în urmă. Într-un interviu din 2015 , el a vorbit despre asta și a mărturisit că era primul care ajungea acasă după școală și se simțea speriat să intre singur înăuntru. Acea frică s-a transformat în furie pe măsură ce a îmbătrânit, ajutându-l chiar să construiască personajul lui Wolverine, potrivit actorului.

Deși, ca adult, Hugh Jackman a presupus că și-a găsit pacea cu părinții săi în urmă cu mulți ani, tânărul Hugh a trecut prin multe.

De ce a plecat

Tatăl său, Christopher, și mama lui, Grace, emigraseră în Australia pentru a-și construi familia. Având unele neînțelegeri, diferențele dintre cuplu au escaladat și au ajuns să divorțeze. Pe lângă asta, Grace trecuse ea însăși prin alte probleme.

- Advertisement -

Având 5 copii, s-a luptat cu depresia postnatală și, fiind într-o țară străină, a decis să se întoarcă acasă în Anglia pentru rețeaua ei de sprijin. Un alt motiv important pentru plecarea ei, după cum a menționat într-un interviu , a fost faptul că propria ei mama era foarte bolnavă în Anglia.

Ce simțea Hugh

La plecare, ea le-a luat cu ea pe cele 2 surori mai mari ale lui Hugh, lăsându-l pe el și pe cei 2 frați ai lui cu tatăl lor. Timp de mulți ani, Hugh a crezut că părinții lor se vor impaca și că ea se va întoarce acasă.

Insa, acesta a depasit situatia

- Advertisement -

Hugh a declarat într-un interviu că, în ciuda tristeții, temerilor sau mâniei sale, el s-a simțit întotdeauna iubit: „Lucru pe care nu l-am simțit niciodată și știu că ar putea suna ciudat, nu am simțit niciodată că mama mea nu mă iubește”. Actorul recunoaște că „a fost întotdeauna destul de conectat” cu ea, menținând o relație bună.

Și în sfârșit, iertarea

După ce a menținut o relație cu mama sa, abia în 2012, spune Hugh, a iertat-o cu adevarat. Actorul a spus într-un interviu că nu poate „trece prin viață obsedat de ceea ce ar fi putut fi” și că au vorbit pe larg despre luptele ei.

După ce și-a iertat mama, ea a devenit o parte importantă din viața lui și a familiei lui. Asta înseamnă că acum poate să petreaca timp cu fiul ei și, de asemenea, să facă parte din viața nepoților ei. Hugh Jackman și soția sa de 25 de ani, Deborra-Lee Furness, au 2 copii, Oscar și Ava.