Copilul-surpriză: Deși nu își dorea să devină tată, Drake este topit după fiul său blond cu ochi albaștri

- Advertisement -

Rapperul Drake este nedespărțit de fiul său, Adonis, în vârstă de patru ani. Starul canadian în vârstă de 35 de ani și-a umplut conturile de socializare cu filmulețe și fotografii cu fiul său, iar de curând l-a dus pe băiat la un meci de baschet.

Citește și – Jennifer Lopez și-a găsit fericirea alături de Ben Affleck: „Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”

Drake s-a dovedit a fi un tată foarte implicat în viața fiului său, Adonis, care s-a născut pe 11 octombrie 2017, fiind adesea fotografiați împreună. Dar cântărețul canadian, pe numele său real Aubrey Graham, a fost inițial reticent în privința rolului său de tată și nu a crezut că băiatul cu părul blond și ochi albaștri este fiul său.

- Advertisement -

Adonis s-a născut în urma unei aventuri a rapperului canadian cu franțuzoaica Sophie Brussaux, o fostă actriță de filme pentru adulți care este în prezent pictoriță.
Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în ianuarie 2017, iar la scurt timp Sophie a rămas însărcinată.

În mai 2017, ea a dezvăluit pentru TMZ că primea mesaje de la Drake în care acesta îi cerea să facă avort, după ce ea i-a spus că este însărcinată.

„Dacă este, într-adevăr, copilul lui Drake, ceea ce el nu crede, va face tot ce este mai bine pentru copil”, a declarat un reprezentant al starului la acea vreme, potrivit The Sun.

- Advertisement -

Însă abia în iunie 2018 Drake a recunoscut că este tatăl copilului lui Sophie. El a dezvăluit că a cerut două teste de paternitate, mai ales că micuțul nu îi semăna deloc, fiind blond cu ochii albaștri.

„Dacă vă uitați la fiul meu, o să înțelegeți de ce”, a spus el. „E un băiat uimitor, cu cei mai strălucitori ochi albaștri și când l-am văzut prima oară n-am știu ce să zic. Abia cu o săptămână înaintea lansării albumului am primit confirmarea că este categoric fiul meu”, a mai spus starul, adăugând că a avut nevoie de două teste ADN efectuate de două companii diferite ca să se convingă că Adonis e copilul său.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, unde a publicat și câteva fotografii cu băiețelul său, Drake a dezvăluit că este fericit. „A fost minunat pentru mine. A fost minunat să împărtășesc asta întregii lumi”, le-a scris el fanilor săi.

Drake a făcut câteva referiri în cântecele sale la fiul lui, iar în cel mai nou album al său, „Certified Lover Boy”, care a fost lansat în septembrie 2021, s-a autointitulat „cel mai bun co-părinte al anului”.

- Advertisement -