„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”

- Advertisement -

Unul dintre cele mai venerați duhovnici din Romania, părintele Arsenie Boca a lasat in urma profetii despre Romania care inca ii cutremura pe credinciosi. 5 dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Arsenie Boca, martir al inchisorilor comuniste, a lasat in urma sa o serie de profetii despre Romania. Desi nu a mai apucat sa vada tara noastra libera, el a prezis unele evenimente cu atata precizie, incat cei care le citesc sunt cutremurați. Duhovnicul a facut mai multe profetii cutremuratoare despre tara noastra.

1. Profetii despre Romania: „Trei tari ne vor ocupa”

Profetiile lui Arsenie Boca nu se regasesc in scrierile lui, ci au fost povestite de cei care au stat de vorba cu duhovnicul. Iata cinci dintre ele, asa cum sunt prezentate de site-ul proiectromania.wordpress.com.

- Advertisement -

„Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei țari: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: Ungurii or sa ne ocupe pe noi? , iar el mi-a spus: Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc ” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș)

2. Profetii despre Romania: „Multi vor pleca, putini se vor intoare”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigratie. „Mai, sa știți ca mulți vor pleca din țara, dar puțini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca și n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

3. Profetii despre Romania: „Vor veni necazuri mari”

„Vor veni necazuri mai mari decat Munții Fagarașului. Ne-om duce la Munții Fagarașului și la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista ( Atunci vor incepe sa spuna munților: Cadeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne! a ” Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte sa iasa afara și sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”.

- Advertisement -

4. Profetii despre Romania: „Vor pune impozite, taxe și alte ingradiri. Vor lua totul!”

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarașul de drum al fiecaruia, de la naștere pana la moarte. Vor cadea și cei aleși. Imi pare rau ca sunteți cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

5. Profetii despre Romania: „Steaua cu cinci colturi va disparea”

„Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri, anarhia și va fi vai și amar de lume”. (Cornea Elena, Harșeni)