Mihailo Tolotos, bărbatul care nu a văzut niciodată o femeie!

- Advertisement -

Această poveste te va lăsa nedumerit, dar este o poveste adevărată a unui bărbat care nu a văzut nicio femeie în viața lui! Bărbatul pe nume Mihailo Tolotos ar fi petrecut 82 de ani din întreaga sa viață, unde nici măcar nu știa de existența femeilor pe această planetă!

Deși acest lucru pare cu totul imposibil, faptele sale ne demonstreaza asta! Aceasta este povestea lui Mihailo Tolotos, despre care lumea nu știe prea multe și despre care sunt disponibile foarte puține informații .

- Advertisement -

A fost un călugăr ortodox grec

Mihailo Tolotos a fost un călugăr ortodox grec care a decedat în anul 1938 la vârsta de 82 de ani. De-a lungul vieții sale, nu a știut niciodată cum arată o femeie. Și ai încredere în noi, nu este o glumă!

În 1856, când avea doar 4 luni, se spune că mama lui a decedat. Tânărul a fost părăsit pe treptele unei mănăstiri, care se afla în vârful Muntelui Athos.

El a fost adoptat de mănăstire

- Advertisement -

Pruncul a fost adoptat de mănăstire, iar călugării l-au numit Michael Tolotos. Nu s-a aventurat niciodată pe lângă porțile mănăstirii, toată viața lui.

A fost adoptată o lege

În 1060 a fost adoptată o lege care interzicea femeilor și animalelor să intre pe Munte. Aparent, legea rămâne rigidă până în prezent.

La Muntele Athos, doar turiștii bărbați au voie să intre în mănăstire, iar locul are reguli care nu permit călugărilor să se radă, să se scalde, să se bată, să se certe și să întrebe ce se află dincolo de zidurile mănăstirii.