17 fotografii care ascund în spatele lor o poveste extrem de emotionantă

- Advertisement -

Fiecare fotografie pe care o privim ascunde in spatele ei o amintire, fie ca este ea placuta sau mai putin placuta. Insa, se pare ca sunt unele poze pe care cu greu le putem descrie in cuvinte. Povestile pe care acestea le spun sunt de-a dreptul emotionante.

Noi, in acest articol dorim sa va prezentam o serie de fotografii care ascund in spatele lor o poveste extrem de emotionanta. Priviti imaginile si o sa vedeti exact despre ce anume este vorba.

1. Medicii i-au interzis acestei doamne de 102 ani să zboare la nunta nepoatei sale, așa că nepoata a surprins-o: a venit să o vadă purtând rochia de mireasă

2. „Un domn mai în vârstă a venit singur să mănânce la un restaurant din Pennsylvania. Unul dintre angajati a stat cu el sa ii asculte povestile”

- Advertisement -

3. „Când aveam 8 ani, am găsit un trifoi cu 4 frunze și i l-am dat tatălui meu pentru noroc. Când a decedat, am aflat că l-a păstrat. A fost în portofelul său timp de 20 de ani. ”

4. Bebelusul nostru nu se oprea din plans la restaurant si jenati ne pregateam sa plecam. Insa, un cuplu de langa noi s-a oferit sa il tina in brate cat ne savuram cina

- Advertisement -

5. „Astăzi am aflat prin Facebook că paznicul de noapte tricotează cizme și mănuși pentru bebelușii nascuti prematuri de la Royal Infirmary din Edinburgh. De asemenea, îi trimite în toată lumea. ”

6. Această fată cu cancer în stadiu terminal, a decis să renunțe la tratament și s-a căsătorit cu bărbatul pe care-l iubea

7. „Bunicul meu înainte și după al doilea război mondial. Potrivit mamei, se presupune că sunt 7 ani între poze.”

- Advertisement -

8. O familie a avut un accident de mașină. În timp ce mama era examinată, fiica plângea pentru că era speriată. Politistii au observat oja în mâinile ei și au rugat-o pe fată sa le facă unghiile.

9. O fată care s-a născut fără un braț a creat imaginea unei prințese Disney 

10. O femeie a tipat la colegul meu. Mai târziu, fiica ei s-a întors să-și ceară scuze pentru mama ei .

11. Un coafor pentru copii din Rusia oferă tunsori gratuite copiilor orfani si celor cu autism.

12. După ce o clădire s-a prăbușit în Brazilia, un tip a trimis familiei acest selfie pentru a cere ajutor și a le spune că este bine. A fost salvat.

13. Această mamă și-a lăsat fiul să aleagă orice animal din adăpost. A ales o pisică bătrână, grasă și timidă.

14. „Fratele meu de 11 ani a decis să înceapă să învețe limba coreeană, astfel încât să poată vorbi cu noua fată din clasa sa, care vorbește doar coreeană.”

15. O femeie salvează fluturii răniți: după ce le înlocuiește aripile deteriorate, pot zbura din nou.

16. Prima lor intalnire

17. Bunica și nepoata