11 lucruri mici care pot spune multe despre situația financiară a cuiva

- Advertisement -

Mulți oameni se străduiesc să pară mai bogați decât sunt cu adevărat. Acesti oameni fac aceste lucruri pentru a impresiona lumea din jur si pentru a castiga un loc in societate. Insa la final nu ajung decat sa se minta singuri si sa traiasca intr-un cerc vicios.

In acest articol dorim sa va prezentam o serie de lucruri mici care pot spune multe despre situația financiară a cuiva.

1. Încălțăminte cu talpa roșie

Pantofii cu tălpi roșii aprinse sunt marca comercială a lui Christian Louboutin – până la urmă, designerul a trebuit să meargă în instanță pentru a proteja aceste prețioase tălpi roșii. Acești pantofi au fost un adevărat succes în urmă cu aproximativ 5 ani și aproape toate companiile de pantofi au început să facă modele cu aspect similar, cu tălpi roșii. Deci, pentru că practic oricine poate cumpăra astfel de pantofi în zilele noastre, tălpile roșii nu mai sunt un semn al bogăției . În plus, modelele mai ieftine cu tălpi roșii vor începe să arate destul de prost în viitorul apropiat.

- Advertisement -

2. Purtarea seturilor de bijuterii asortate

În anii ’90, erau multe femei care doreau să le arate tuturor cât de bogate sunt, așa că purtau cele mai fine bijuterii în același timp. Era obișnuit să ai un set de cercei, un colier, un inel și o brățară care se potriveau. Și există încă o mulțime de oameni care cred că cumpărarea de seturi de bijuterii este o idee bună. Cu toate acestea, industria modei spune altfel: cu cât amesteci mai mult stilurile, cu atât mai bine .

3. Hârtie igienică subțire

- Advertisement -

Spre deosebire de hârtia igienică scumpă, alternativele mai ieftine sunt prea subțiri, așa că ajungem să folosim mai multă hârtie pentru că vrem mai multe straturi. Deci, de fapt, făcând acest lucru, nu economisiți bani, deoarece trebuie să cumpărați hârtie igienică mai des.

Același lucru funcționează și pentru prosoapele de hârtie: prosoapele ieftine dispar literalmente în mâini, făcându-te să rupi o altă bucată și să pierzi mai multă hârtie. În schimb, puteți cumpăra un lot mare de hârtie igienică și prosoape de hârtie, astfel încât fiecare rolă să fie mai ieftină.

4. Îți pui propriile fotografii în cadre mari strălucitoare.

Cadrele masive care conțin portrete ale oamenilor care locuiesc acolo în spații mici arată cam ridicol de cele mai multe ori. Ceea ce contează cel mai mult este fotografia în sine, nu cadrul. Deci, dacă doriți să vă agățați fotografiile, alegeți un cadru simplu sau deloc. Cadrele masive arată frumos cu oglinzi, așa că puteți încerca asta.

5. Îmbrăcăminte și accesorii false de lux

- Advertisement -

În majoritatea cazurilor, mărcile de lux false sunt de o calitate teribilă și o puteți vedea de la distanță . Este în regulă că nu toată lumea își poate permite hainele Prada sau Gucci. Dacă nu aveți suficienți bani pentru acele mărci, cumpărați articole de calitate de la un brand de lux mai puțin renumit.

6.Haine la reduceri

Majoritatea oamenilor nu vor să cheltuiască mulți bani pe haine insa isi doresc sa arate extrem de bine. Asa ca asteapta reducerile si isi cumpara atunci tot ce isi doresc. Insa exista riscul ca acele haine sa nu mai fie la moda anul viitor cand o sa le poti purta.

7. Jucării moi

Jucăriile moi sunt bune numai dacă ai copii. Altfel, nu sunt altceva decât colectoare de praf. Este mai bine să scapi de jucăriile moi de îndată ce copiii tăi vor crește. Puteți să le dați prietenilor care au copii sau să păstrați cateva ca o amintire pentru dvs.

8. Blugi cu modele complicate

Pentru mulți oameni, blugii sunt o parte de bază a garderobei lor de zi cu zi, așa că nu fiți zgarciti atunci când ii cumpărați. Astăzi, este mai bine să cumpărați modele foarte simple, fără nicio imprimare, dantelă sau alte elemente decorative. Blugii simpli sunt minunați pentru persoanele de orice vârstă și ocupație. Și puteți folosi oricând accesorii pentru a le face să pară mai interesante.

9. Prosoape decolorate

Orice țesătură își va pierde culoarea cu timpul, insa la prosoape este cel mai evident acest lucru. Se folosesc foarte des și se spală regulat în apă fierbinte. Este mai bine să alegeți prosoape fără culori strălucitoare și să urmați instrucțiunile despre cum ar trebui spălate .

10. Dispozitive și aparate ieftine cu multe funcții

Când cumpărați dispozitive și aparate eloctrocasnice, trebuie să fiți foarte atenți. Multe mărci oferă combinații de funcții, cum ar fi o mașină de spălat care este, de asemenea, un uscător sau un cuptor cu microunde care este, de asemenea, un cuptor. Dar astfel de dispozitive sunt adesea vândute pentru o mulțime de bani și, dacă vedeți unul listat ca fiind foarte ieftin, există șanse mari ca producătorul să scape de piese, astfel încât dispozitivul să nu reziste atât de mult.

11. Lenjerie de pat din satin

În trecut, oamenii credeau că dacă lenjeria de pat a cuiva era din mătase sau satin, acestea erau foarte bogate. Dar acest lucru nu mai este adevărat. Oamenii și-au dat seama că lenjeria de pat din mătase naturală era foarte alunecoasă și nu era confortabilă.

Desigur, există materiale mai ieftine care imită satinul, dar se simt mult mai rău și nu sunt respirabile , sunt rele pentru lunile fierbinți de vară și nopțile reci de iarnă. Așadar, data viitoare când cumpărați lenjerie de pat, asigurați-vă că alegeți-le din materiale naturale.