luni, aprilie 22, 2019

Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajăUn câine paralizat, care lupta din greu să se deplaseze, i-a atras atenţia lui Meagan Penman, o turistă de origine canadiană.

Ignorat de localnici, subnutrit şi plin de răni pe picioare, patrupedul se târa pe o plajă din Thailanda.

Ceea ce a făcut Meagan în continuare a transformat-o într-o adevărată eroină, iar povestea ei a fost împărtăşită de mii de oameni impresionaţi de faptele sale.Modelul canadian se afla în vacanţă în Thailanda, când a văzut căţelul care se chinuia să se deplaseze, târându-se de-a lungul plajei.

Câinele fusese lovit de o motocicletă, iar proprietarul său nu făcuse nimic pentru a-i oferi îngrijirile medicale de care avea nevoie cu disperare.

Meagan a încercat să-i găsească un adăpost unde să primească îngrijiri, dar nu a avut succes, aşa că, îngrijorându-se soarta câinelui şi de faptul că nu îi mai rămăsese mult timp trăit, l-a dus la un veterinar local.

Radiografiile au dezvăluit faptul că bietul câine avea o fractură la coloana vertebrală.

Gravitatea stării sale de sănătate însemna că nu avea nicio şansă să fie preluat de vreun centru de salvare local, aşa că a început să caute o soluţie pentru a-l transporta la ea acasă, în Canada.

Ea a făcut un apel pe social media şi nu după mult timp sute de iubitori de animale generoşi au donat peste 2.000 de dolari, suficient pentru a-l aduce din străinătate şi pentru tratamentul de care avea atâta nevoie. Tânăra i-a pus numele Leo, probabil datorită puterii de leu de care a dat dovadă în lupta pentru supravieţuire, în ciuda diagnosticului crud. Povestea lui a atras chiar şi atenţia televiziunilor locale.

Leo a fost extrem de calm şi fericit pe parcursul întregii călătorii şi după două luni de tratament, Leo era gata să se mute în căminul lui permanent.

Din cauza ocupaţiei sale şi modului de viaţă dezorganizat, Meagan nu a putut să-i ofere lui Leo căminul de care avea atâta nevoie.

Din fericire, Jamie, o mare iubitoare de animale, i-a aflat povestea de pe pagina sa de Facebook şi s-a oferit să-l îngrijească pe Leo.

K9 Carts, un centru de reabilitare a animalelor cu probleme locomotorii, s-a oferit să îl ajute cu un cărucior special pentru a putea merge din nou. În plus, datorită donaţiilor venite din partea oamenilor minunaţi, au fost acoperite toate facturile medicale şi tratamentele veterinare.

În ciuda tuturor greutăţilor prin care a trecut, Leo s-a dovedit a fi un luptător, dorindu-şi mai mult decât orice să trăiască şi să aibă parte de puţină dragoste. Din păcate, el are încă probleme cu tractul urinar, deşi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Când a fost găsit de Meagan, Leo mai avea doar câteva săptămâni de trăit, dar datorită inimii sale imense şi compasiunii de care a dat dovadă, acest câine a primit şansa de a se bucura de o viaţă lungă şi fericită.

SURSABucharest
cer senin
7.1 ° C
7.2 °
7 °
87 %
1kmh
0 %
lun
15 °
mar
15 °
mie
19 °
joi
21 °
vin
22 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7642
USD
4,2388
GBP
5,5099
AUD
3,0261

CELE MAI VIZIONATE

Top 10 cele mai periculoase, dar uimitoare căi ferate din lume

Când ne gândim la vacanță, mulți dintre noi ne dorim să ajungem cât mai repede la destinație, astfel alegem avionul. Cu toate acestea, unii...

16 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine … si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine

Multe fete admit că nu le place să vadă pe altcineva purtând aceleași haine ca și ele. Și dacă se întâmplă acest lucru în...

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist

Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor,...

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne”

Când eram mică, mama mă pedepsea pentru orice greșeală. Dacă am vărsat ceva, dacă am spart o farfurie, mi-am murdărit rochia – eram pedepsită...

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știința in Al Doilea Razboi Mondial. In...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: