Câinele fără adăpost cară bolul oriunde merge în speranţa că cineva i-l va umple cu mâncareCând suntem întrebaţi în legătură cu ceea ce ne dorim în viaţă, adeseori visăm la vile, vacanţe luxoase şi mult timp liber pentru relaxare. Rareori ne gândim la mâncarea pe care o avem în fiecare zi pe masă – pentru că simplul fapt de a avea acces permanent la hrană este ceva pe care mulţi dintre noi îl considerăm un drept, nu un privilegiu.

Este genul de resursă pe care nu o apreciem cu adevărat până în momentul în care nu o mai avem. Mulţi oameni sunt destul de norocoşi să mănânce trei mese pe zi şi chiar mai mult dacă îşi doresc. Dar ce s-ar întâmpla dacă nu ar mai avea acces la alimente? Cu siguranţă s-ar afla într-o în situaţie extrem de neplăcută.În timp ce oamenii sunt capabili să muncească şi să câştige bani pentru procurarea hranei, iar animalele sălbatice pot vâna, există multe animale domestice care sunt abandonate pe străzi şi lăsate să se descurce singure. Aceste animale nu au învăţat niciodată să vâneze şi nu pot obţine alimente de la piaţă cum se întâmplă în cazul oamenilor. Aceste biete creaturi sunt nevoite să depindă de bunătatea străinilor pentru a supravieţui până la masa următoare.

World Animal Awareness Society este o organizație nonprofit creată pentru a „explora, observa și realiza programe despre interacțiunea om-animal”. Fondată în 2010, organizaţia folosește arta cinematografică pentru aduce în prim plan lupta animalelor aflate în nevoie.

„Echipa noastră are zeci de ani de experienţă în documentarea interacţiunii om-animal şi în colaborarea cu organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale din întreaga lume, înţelegând multitudinea de situaţii sensibile, intervenind în cazul fiecărei probleme care apare în lumea animalelor şi colaborând cu producătorii şi realizatorii de programe pentru a aduce informaţiile mereu la timp.

Cameramanii filmau câteva cadre cu câinii fără adăpost pentru proiectul American Strays, când au surprins o scenă pe care pur şi simplu nu au putut să o ignore. Un câine, în mod special, avea mare nevoie de ajutor, iar ceea ce a făcut acesta i-a lăsat fără cuvinte pe membrii echipei de filmare.

Încercând să documenteze modul în care aceste animale fără stăpân interacţionează cu oamenii, echipa s-a îndreptat către Detroit, unde aflaseră de existenţa unui mic grup de câini la periferia oraşului. Nu a durat mult până când unul dintre patrupezi să le capteze toată atenţia; celor din echipa de filmare nu le-a mai rămas decât să-l urmeze în timp ce încercau să înţeleagă care îi sunt intenţiile.

Câinii hoinăreau printre puţinele case aflate în zonă, până când unul dintre patrupezi a observat cât de interesaţi erau oamenii de mica sa haită şi avut o reacţie complet neaşteptată. Dintr-o dată, câinele a venit cu soluţia perfectă pentru a face rost de mâncare şi a-şi potoli foamea.

El s-a depărtat de echipa de filmare, moment în care toţi s-au întrebat ce vrea să facă. Când au înţeles în cele din urmă care erau intenţiile câinelui, oamenii au fost copleşiţi de compasiune. „A plecat la o distanţă de 5 case pentru a-şi aduce bolul de mâncare, astfel încât noi să i-l umplem”, este mesajul care însoţeşte videoclipul publicat pe YouTube. Din fericire, au reuşit să surprindă acest moment înduioşător pe cameră pentru ca toată lumea să-l poată vedea.

Acest câine şi-a adus bolul până la locul unde se afla echipa. El a continuat să se plimbe cu castronul în gură – acesta fiind modul lui de a implora ca cineva să-l hrănească. Inimile oamenilor s-au topit când au văzut ce se întâmplă. Acest câine avea nevoie disperată de ajutor şi nimeni nu putea să-i refuze rugăminţile.

Reţineţi! Nu contează dacă avem o zi mai bună sau mai tristă, câinele va fi mereu alături de noi şi ne va iubi fără să ne judece. Fie că trage sania pe timpul iernii, are grijă de copii, călăuzeşte persoanele nevăzătoare sau detectează pericolele înainte ca ele să apară, oricând ne putem baza pe siguranţa oferită de un câine.

SURSABucharest
cer senin
5.7 ° C
7.8 °
3.9 °
93 %
0.5kmh
0 %
sâm
14 °
Dum
17 °
lun
16 °
mar
16 °
mie
15 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7578
USD
4,2305
GBP
5,4979
AUD
3,0278

CELE MAI VIZIONATE

16 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine … si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine

Multe fete admit că nu le place să vadă pe altcineva purtând aceleași haine ca și ele. Și dacă se întâmplă acest lucru în...

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist

Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor,...

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne”

Când eram mică, mama mă pedepsea pentru orice greșeală. Dacă am vărsat ceva, dacă am spart o farfurie, mi-am murdărit rochia – eram pedepsită...

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știința in Al Doilea Razboi Mondial. In...

Apeductul Veluwemeer din Olanda pare sa incalce toate legile fizicii!

Deși ființele umane au tendința de a deteriora planeta si ruina habitatul natural în numele extinderii infrastructurii, trebuie să recunoaștem că oamenii sunt destul...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: