luni, aprilie 22, 2019

Acesta este Ziona Chana, bărbatul cu 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoțiSunt bărbați cărora le este greu să facă față și unei singure soții, însă un indian a reușit o performanță spectaculoasă. Numele lui este Ziona Chana, are 72 de ani și se poate mândri că are cea mai numeroasă familie din lume.

Ziona Chana, în vârstă de 72 de ani, se poate mândri cu faptul că are cea mai numeroasă familie din lume. El are 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, în total 166 de membri. Aceștia trăiesc împreună, într-o casă imensă din satul Baktawng.Povestea lui Ziona Chana

Tatăl său a fost fondatorul sectei creștine „Chana Pawl” care are în prezent peste 2000 de adepți, care sunt faimoși pentru faptul că sunt tâmplari și poligami.

Acum, Ziona este liderul acestei secte și este un adevărat exemplu pentru comunitatea sa, mai ales că s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an. Este impresionant faptul că nicio femeie nu a fost silită să se căsătorească cu Ziona, ci el chiar le-a curtat pe toate în parte, în mod tradițional.

Adepții sectei privesc poligamia cu seriozitate, iar Ziona și soțiile lui sunt un exemplu în comunitate, al cărei lider este, evident, Ziona. De altel, bărbatul este campionul absolut la căsătorii: s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an!

Niciuna dintre femei nu a fost forțată să se căsătorească, iar Ziona le-a curtat pe fiecare în mod tradițional. Una dintre soțiile lui, Rinkmini, spune că Ziona s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o prin sat, iar ea s-a simțit flatată.

„Este cel mai frumos bărbat din sat”, a spus ea. Cererea în căsătorie n-a întârziat, iar acum Rinkmini este una dintre cele 39 de soții.

Familia este extrem de organizată

Astfel, la 71 de ani, Ziona este mândru că are cea mai numeroasă familie din lume. Bărbatul are 39 de soții, 97 de copii și 33 de nepoți. Cu toții locuiesc împreună, într-o casă cu 4 etaje și 100 de camere.

Casa este denumită Chhuan That Run, „Casa Noii Generații”

Ziona ocupă un dormitor la parter, iar femeile își petrec noaptea cu el pe rând, după un calendar prestabilit. De asemenea, opt soții sunt mereu „la post” pentru a-l ajuta pe soț la diverse treburi de-a lungul zilei.

Familia este organizată cu o disciplină aproape militară. Prima dintre soții, Zathiangi, coordonează treburile tuturor celorlalte femei, precum curățenia, spălatul rufelor și gătitul.

Într-o singură zi, familia consumă 90 de kilograme de orez și 60 de kilograme de carne.Bucharest
cer senin
7.1 ° C
7.2 °
7 °
87 %
1kmh
0 %
lun
15 °
mar
15 °
mie
19 °
joi
21 °
vin
22 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7642
USD
4,2388
GBP
5,5099
AUD
3,0261

CELE MAI VIZIONATE

Top 10 cele mai periculoase, dar uimitoare căi ferate din lume

Când ne gândim la vacanță, mulți dintre noi ne dorim să ajungem cât mai repede la destinație, astfel alegem avionul. Cu toate acestea, unii...

16 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine … si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine

Multe fete admit că nu le place să vadă pe altcineva purtând aceleași haine ca și ele. Și dacă se întâmplă acest lucru în...

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist

Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor,...

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne”

Când eram mică, mama mă pedepsea pentru orice greșeală. Dacă am vărsat ceva, dacă am spart o farfurie, mi-am murdărit rochia – eram pedepsită...

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știința in Al Doilea Razboi Mondial. In...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: