Povestea unui echipaj de zbor format dintr-o singură familie care au făcut o călătorie din Islanda până la Washington, DC

- Advertisement -

Deseori, copiii preiau companiile sau unitățile părinților lor. Cu toate acestea, această practică nu a fost la fel de frecventă în industria aviatică până de curând.

Astăzi, vă prezentăm povestea unică a acestei familii care a decis să zboare din Islanda până la Washington, DC, ca un echipaj de familie.

Pasagerii zborului au avut parte de o călătorie remarcabilă.

Familia Jónsson, care este pasionată de zbor, a făcut un zbor memorabil cu căpitanul Ingvar Mar Jónsson la manșă, împreună cu soția și cele 3 fiice ale sale ca echipaj de cabină. Experiența unică în viață i-a dus din Islanda la Washington, DC.

„Islanda este o țară mică, așa că zborul poate deveni cu ușurință o afacere de familie”, a declarat pe contul de Twitter al companiei aeriene. Familia a făcut un efort deliberat de a-și aranja programul pentru a lucra în același zbor. Aceștia s-au adresat angajatorului lor și au întrebat dacă este posibil să facă modificările necesare în atribuțiile lor.

- Advertisement -

Căpitanul Jónsson a precizat că doar 3 membri ai familiei au fost programați inițial pentru acest zbor. Cu toate acestea, cele mai tinere 2 fiice ale sale au putut să-și rearanjeze programul de lucru pentru a se alătura experienței familiale.

El a declarat: „Deoarece cele 2 fiice mai tinere ale noastre (Ingibjörg și Sigga Marta) au început să lucreze pe timpul verii ca însoțitoare de bord, soția mea, Sigga Nanna, și fiica noastră cea mare, Nína, s-au gândit că ar fi o idee bună să licităm pentru un zbor împreună de la Keflavik, Islanda, la Washington, DC. Ingvar, Sigga Nanna și Nína au obținut zborul, dar Ingibjörg și Sigga Marta au reușit să facă schimb de zboruri, astfel încât am putut face parte cu toții dintr-un singur echipaj pe 20 august.”

- Advertisement -

În timpul escalei din Washington, familia și-a adăugat soacra, precum și iubiții lui Ingibjörg și Marta, transformând astfel călătoria într-o excursie de familie mai mare. Povestea familiei zburătoare a devenit de atunci populară pe internet, câștigând atenția în Islanda și în întreaga lume.

Ingvar a declarat: „Este foarte satisfăcător să vedem cum se maturizează copiii noștri și devin oameni independenți și muncitori.” Bărbatul și soția sa s-au cunoscut în 1997, în timp ce lucrau împreună la un zbor pentru Icelandair. S-au îndrăgostit instantaneu după ce s-au cunoscut, după cum spune el: „A fost dragoste la primul zbor”.