În timp ce Susan Sarandon împlinește 76 de ani, ea nu renunță să caute din nou dragostea și explică de ce preferă să se întâlnească cu bărbați mai tineri

- Advertisement -

  Când vine vorba de romantism, societatea are multe reguli care definesc cu cine ar trebui și cu cine nu ar trebui să ne întâlnim. Cu toate acestea, Susan Sarandon crede cu tărie că a ne asculta inima este mult mai important decât orice limite stabilite de alții. De fapt, vedeta de la Hollywood, care împlinește anul acesta 76 de ani, a fost întotdeauna atrasă de bărbați mai tineri, dovedind că vârsta este doar un număr și că ceea ce contează cu adevărat este cât de tinere ne simțim.

Mai jos v-am pregătit povestea uimitoare a vedetei Susan Sarandon care la 76 de ani încă își caută adevărata dragoste.

În 2015, actrița avea 68 de ani când s-a despărțit de iubitul ei scenarist de 5 ani, Jonathan Bricklin, în vârstă de 37 de ani. Și chiar dacă relația lor nu a durat, Susan nu dă vina pe diferența lor de vârstă de 31 de ani. Dimpotrivă, actrița crede că a fi cu bărbați mult mai tineri îi merge cel mai bine.

De fapt, vedeta de la Hollywood a explicat că este atrasă de persoanele mai tinere pentru că acestea „caută cu adevărat, sunt interesate și pun întrebări”.

- Advertisement -

Ea a explicat că această curiozitate și acest apetit pentru viață este „mult mai ușor de găsit când ești tânăr, deoarece nimeni nu știe nimic și totul este nou”.

Prima poveste de dragoste serioasă a lui Susan a început cu un coleg actor, Chris Sarandon, pe când era încă la școală. Cuplul s-a căsătorit când ea avea 21 de ani, iar el era cu 4 ani mai mare. Cununia lor a durat 7 ani, după care „au decis să meargă mai departe de comun acord”.

- Advertisement -

După divorț și înainte de a-l întâlni pe Jonathan Bricklin în 2015, cele 2 relații de lungă durată pe care Sarandon le-a avut au fost tot cu bărbați mai tineri. Mai întâi, ea a avut o relație de 4 ani cu regizorul Franco Amurri, tatăl fiicei sale Eva.

Ulterior, actrița a avut o relație de 23 de ani cu actorul Tim Robbins, cu care a avut 3 fii. Robbins este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Susan s-a întâlnit pentru scurt timp și cu actorul Sean Penn, cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Este adevărat că timpul și experiențele noastre de viață ne ajută să ne dăm seama ce funcționează cel mai bine pentru noi și cine suntem cu adevărat. Susan a înțeles că, pentru ea, dragostea este mult mai importantă decât numărul de ani care separă doi oameni.

- Advertisement -

Astăzi, la 76 de ani, Sarandon este singură, dar și-ar dori să își găsească un partener romantic, chiar dacă crede că acum ar putea fi mai dificil.