Povestea lui Margot Robbie, actrița care a trecut de la casieriță la star de Hollywood

- Advertisement -

Când ne gândim la o viață ideală fără griji și dificultăți, deseori ne vin în minte vedetele. Ele sunt mereu în centrul atenției, chiar și zeitățile grecești le-ar putea invidia înfățișarea, iar contul lor bancar le permite să se bucure de viață și să cumpere orice le dorește inima. Dar de multe ori nu observăm cât de mult muncesc multe vedete și uităm că unele dintre ele au trecut prin multe încercări înainte de a avea succes.

Mai jos v-am pregătit povestea lui Margot Robbie, artista care a reușit să devină una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood în ciuda tuturor circumstanțelor vieții ei.

Margot Alice Robbie s-a născut la Dalby (Queensland, Australia) pe 2 iulie 1990. Atunci nu și-a putut imagina că va deveni una dintre cele mai influente actrițe din industria filmului. La doar 31 de ani, a fost nominalizată de două ori la Oscar, iar talentul ei i-a permis să lucreze cu marile vedete ale lumii filmului.

- Advertisement -

Cu toate acestea, acest lucru nu a fost ușor de realizat. Odată într-un interviu, Margo a menționat : „Dacă vreau ceva, nimic nu mă va opri”. Și adevărul nu s-a oprit: când avea doar 5 ani, mama și tatăl ei au decis să se despartă, iar soarta viitoarei actrițe s-a schimbat mult.

Margo este fiica lui Sari Kessler, un kinetoterapeut, și a lui Doug Robbie, un fermier. Este al treilea copil din familie. După plecarea soțului ei, Sari a fost nevoită să aibă grijă singură de copiii ei.

Margot nu putea să stea cu mâinile în sân și și-a luat  3 locuri de muncă în același timp: era menajeră, chelneriță și lucra la lanțul de restaurante Subway.

- Advertisement -

După ce a apărut în mai multe producții australiene, a decis să se lanseze la Hollywood, ceea ce știm cu toții că nu este ușor, mai ales pentru o tânără străină care nu are decât un certificat de formare în domeniul circului.

În ciuda faptului că șansele sale erau mici, s-a mutat în Statele Unite la vârsta de 20 de ani. A jucat în serialul TV Pan America la doar câteva luni după ce a ajuns în noua sa țară.

Descoperirea carierei sale a venit după ce Robbie a dat o audiție pentru rolul lui Naomi Lapaglia din „Lupul de pe Wall Street” și l-a „pălmuit” pe Leonardo DiCaprio. Acest personaj i-a adus faima internațională.

- Advertisement -

În 2016, actrița s-a căsătorit cu Tom Ackerley. Tradiția spune că tatăl miresei ar trebui să-și conducă fiica la altar, dar Margot i-a încredințat acest rol mamei sale. Tatăl nici măcar nu a fost invitat la ceremonie.

Visele devin realitate, acesta este un fapt, dar este nevoie de disciplină, curaj și dăruire. Și Margot Alice Robbie are o mulțime de ele. Ea a dovedit că poate juca roluri cu adevărat dificile.

După o copilărie cu probleme financiare și o perioadă petrecută la Subway, cea care a fost nominalizată de două ori la Oscar a adunat o avere de 15 milioane de dolari. Talentata Margot va continua să atingă noi culmi – atât ca actriță, cât și ca producător.