9 Celebrități care au mai multe asemănări cu personajele interpretate de ei, decât ai fi crezut

- Advertisement -

Meseria unui actor presupune interpretarea diferitelor tipuri de personaje, dar uneori se întâmplă ca acestea să aibă multe în comun cu persoana pe care o portretizează. Într-un fel, ai putea numi-o o alegere perfectă de casting, deoarece capacitatea de a te raporta la personajul tău poate face ca interpretarea actorului să pară mai legitimă.

Mai jos v-am pregătit câteva asemănări pe care actorii le împărtășesc cu rolurile lor fictive. Ele variază de la trăsături de personalitate la ambiții din viața reală.

1. Meghan Markle

Meghan Markle este o mare gurmandă în viața reală, iar această trăsătură a ei a fost scrisă și în personajul pe care l-a interpretat în emisiunea TV Suits , Rachel Zane.

2. Emma Watson

Emma Watson a spus că s-a asemănat foarte mult cu personajul ei din Harry Potter, Hermione – când era copil, era, de asemenea, dornică să fie o tocilar care știe totul, chiar dacă era necool.

- Advertisement -

3. Chelsea Peretti

Actrița împărtășește o mulțime de trăsături cu Gina Linetti, un personaj pe care l-a interpretat în serialul Brooklyn Nine-Nine. De exemplu, în ambele situații este extrem de sinceră, nu poate rămâne niciodată fără telefon și chiar are un prieten bun, Andy Samberg.

4. Jenna Fischer

Jenna Fischer lucra , de asemenea, la un birou de recepție înainte de a deveni actriță și de a obține rolul lui Pam în The Office.

- Advertisement -

5. Amanda Seyfried

Actrița a jucat rolul lui Sophiei în filmul Mamma Mia! și a spus că se aseamănă cu personajul ei prin faptul că, la fel ca în film, în viața reală este  „impulsivă și împrăștiată”.

6. Lea Michele

Lea Michele seamănă mult cu personajul ei Glee , Rachel Berry: ambele sunt extrem de ambițioase și împărtășesc o dragoste mare pentru fitness, pe care o folosesc ca mijloc de a-și canaliza obiectivele.

7. Jake Johnson

În timp ce a jucat în sitcom-ul New Girl , lui Jake Johnson i sa permis să improvizeze mult. Așa se face că personajul său Nick a devenit asemănător cu ceea ce este actorul în viața reală: de exemplu, amândoi nu sunt sclipitori și nu vor să fie în centrul atenției.

- Advertisement -

8. Kunal Nayyar

După ce l-am jucat pe Dr. Rajesh Koothrappali timp de 12 ani, mi-am luat doctoratul în viața reală.

9. Robert Downey Jr.

Actorul și rolul său emblematic, Tony Stark/Iron Man din franciza Marvel, sunt similare în anumite privințe. Amândoi sunt inteligenți și pasionați de tehnologie. Downey Jr. folosește tehnologia pentru a salva planeta, la fel ca personajul său.