Și-au construit singuri o casă cu ajutorul videoclipurilor instructive de pe YouTube!

- Advertisement -

Kera Brookins din Arkansas, o mamă a patru copii, a făcut ca un număr mare de oameni din întreaga lume să rămână cu gura căscată și admirați. După ce a trecut printr-o serie de greutăți familiale și după ce și-a pierdut proprietatea într-un uragan, Kera și copiii ei și-au construit propria casă fără niciun ajutor și locuiesc acolo până în prezent ca o familie fericită care a devenit un exemplu pentru mulți oameni din întreaga lume!

Mai jos v-am pregătit poveste uimitoare a unei femei, cu patru copii, care și-a construit singură casa, urmărind tutoriale de pe YouTube.

  1. Faceți cunoștință cu Kera Brookins și copiii ei: Jada, Roman, Drew și Hope.

2. Kera a supraviețuit la două căsnicii eșuate, pline de violență domestică și hărțuire din partea unui străin cu o boală psihică.

- Advertisement -

3. „Copiii mei aveau nevoie de ceva care să-i înveselească.”

4. „Eram teribil de îngrijorată pentru ei, aveau o stimă de sine extrem de scăzută și nu aveau încredere în ei înșiși… erau epuizați.”

5. Întreaga familie a început să-și construiască propria casă, pentru că nu aveau bani să cumpere una.

- Advertisement -

6. O mare problemă a fost lipsa de cunoștințe și de experiență în domeniul construcțiilor, dar asta nu i-a împiedicat.

7. Cu un împrumut de 150.000 de dolari pentru materiale, această familie a studiat videoclipurile de construcție de pe YouTube.

8. Studierea structurii casei.

- Advertisement -

9. Învățarea modului de a turna beton.

10. Învățarea zidăriei.

11. Munca în echipă a adus rezultate foarte bune.

12. Făcând toate acestea, au învățat să-și vindece rănile sufletului, dezvoltând încrederea în ei înșiși și în ceilalți.

13. Această femeie a reușit să pună gresia la fel ca un profesionist.

14. Cei cinci au construit o casă de o mie de metri pătrați, cu cinci dormitoare, un garaj pentru trei mașini și au reușit să construiască chiar și o casă în copac cu două etaje.

15. Toată lumea a muncit cot la cot indiferent de vârstă.

16. Kera și copiii ei locuiesc în casa lor de opt ani.

17. Pot spune cu încredere că acum nu le mai este frică de nimic!

18. „Au avut un scop comun ce i-a adus împreună și, după ce au dus la bun sfârșit o astfel de sarcină, nu prea mai există nimic în această lume pe care să nu-l poată rezolva.”