18 imagini care ar putea să-ți schimbe starea de spirit într-o clipă

- Advertisement -

Mulți experți vă vor spune că două modalități bune de a vă simți mai bine atunci când vă simțiți deprimat este să faceți ceva frumos pentru altcineva sau să râdeți cu poftă. Și, deși s-ar putea să nu poți face prima variantă imediat, poți să te uiți la imagini în care alți oameni fac fapte bune. Poate că nu ne dăm seama întotdeauna de puterea imaginilor, dar cu siguranță acestea dețin o mare putere asupra emoțiilor noastre.

Mai jos v-am pregătit 18 fotografii care sunt capabilă să vă ridice starea de spirit și să vă șteargă gândurile negative.

  1. Ne-am scos la licitație bărbile pentru a strânge bani pentru cancerul de prostată. Acesta a fost designul ales pentru mine!

2. Am fost plătit să port o rochie de domnișoară de onoare roz aprins pentru a strânge fonduri pentru o asociație. Am strâns 2.407,49 Euro.

- Advertisement -

3. Acest copil citește o carte într-un magazin Apple.

4. Bună ziua băiete. Sunt aici jos!

5. Nepotul meu de 4 ani a mers la primul său spectacol în seara asta și a făcut cunoștință cu trupa! Mii de mulțumiri pentru lui Danger Kids care a făcut acest lucru să se întâmple.

- Advertisement -

6. Oameni care oferă gustări participanților la maraton.

7. Întotdeauna îndrăgostit de acest bărbat și de această rochie, indiferent de silueta mea.

8. Prietenul meu a domesticit o iguană sălbatică hrănindu-o cu banane. Acesta este cel mai recent selfie al lor împreună.

- Advertisement -

9. Am vrut să mă asigur că „fata” mea nu este singură.

10. Îți place pălăria mea?

11. Am construit fetiței mele, Schmuffin, niște trepte ca să se poată urca în pat, să mă îmbrățișeze!

12. Un băiat din tren a observat un bărbat în vârstă care se străduia să găsească indicații de orientare pe telefon. Băiatul a întrebat dacă poate ajuta și a petrecut următoarele 20 de minute învățându-l cum să folosească Google Maps.

13. Am găsit un memorial foarte interesant în timp ce mă plimbam astăzi.

14. Își răsfață copilul cu o zi de spa.

15. Eu și prietenul meu la Disneyland 2007 vs. 2021, o diferență de 14 ani.

16. Acest tip a primit, cadou, de la colegii săi un smartphone.

17. Le-am primit de la Amazon, așa că le-am lăsat prin oraș. Să sperăm că vor face ziua cuiva mai frumoasă.

18. Câinele meu a împlinit 12 ani, vârsta la care în mod normal absolvi școala elementară. Cu această ocazie, sora mea i-a făcut o poză de absolvire.