O femeie își împărtășește călătoria sarcinii alături de pisica ei care este și ea la rândul său însărcinată

- Advertisement -

Sarcina nu este un lucru ușor și majoritatea femeilor caută sprijin de la alte femei însărcinate.

Această femeie, însă, a găsit acest gen de legătură cu o pisică care este și ea însărcinată.

- Advertisement -

Iată cum s-au imprietenit

Lauren Maners era deja însărcinată în nouă luni când a găsit această pisică întinsă pe marginea drumului, în timp ce conducea spre acasă.
Pisica era plina de sânge, dar încă respira așa că a dus-o la veterinar. Bine că a făcut-o, pentru că au reușit să o salveze .

Veterinarul, însă, nu a putut păstra pisica, mai ales după ce a aflat că pisica era gravidă. Lauren avea de luat o decizie.

La scurt timp după ce îngrijirea veterinară a pisicii a fost stabilită, Lauren a decis să păstreze pisica pentru a putea rămâne în siguranță. De asemenea, a vrut să se asigure că pisica își va putea naște bebelușii în siguranță și sănătoși. „Așa că am luat-o acasă pentru că noi, fetele însărcinate, trebuie să rămânem împreună”, a spus ea pe contul ei.

- Advertisement -

După ce pisica a născut, Lauren s-a asigurat că este apoi sterilizată, deparazitată și recuperată din starea sa tragică anterioară.
Ea s-a asigurat că și pisoii sunt îngrijiți.

Există un singur lucru care a făcut această conexiune și mai minunată și mai dulce: atât pisica, cât și Lauren au născut în același timp!
„Am ajuns să avem și copiii noștri în același timp, iar bebelușii noștri au devenit cei mai buni prieteni!”

Iată o fotografie cu copilul lui Lauren și cu unul dintre pisoi împreună.