Află cum arată câștigătoarea concursului internațional de frumusețe din 2022 care a lucrat ca vânzătoare

- Advertisement -

Există destul de multe concursuri de frumusețe în întreaga lume. Un dintre ele, numit Miss International 2022, s-a încheiat recent. A avut loc la Tokyo și iată cine a câștigat. Dintr-o mulțime de frumuseți, juriul a ales-o pe Jasmin Selberg din Germania.

Mai jos v-am pregătit poveste uimitoare a Jasminei Selberg, tânăra care a reușit să câștige concursul internațional de frumusețe de la Tokyo.

Ceea ce conta în competiție nu era doar felul în care arăta o fată, ci și calitățile sale interioare. Concursul se desfășoară în Japonia din 1972.

- Advertisement -

Juriul menționează că nu frumusețea concurentelor este factorul determinant, ci acestea trebuie să fie un exemplu de bunăvoință, receptivitate și să posede inteligență.

Jasmin Zelberg a fost cea mai bună în a-și arăta frumusețea interioară. S-a născut în Estonia, a urmat studii în domeniul istoric și filozofic, și-a ajutat familia încă din copilărie, iar acum lucrează în mod activ la proprietatea părinților săi atunci când este nevoie.

Are 22 de ani, dar la o vârstă atât de fragedă știe deja ce este munca: a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de animale de companie și și-a însușit meseria de traducător, manager și agent de marketing.

- Advertisement -

Fata crede că are multe de învățat de la tânăra generație, în special cum să fie activă și amabilă, să împărtășească bunătatea și să aibă grijă de ea și de aspectul ei.

Ea este o susținătoare a păcii și conduce un blog unde comunică cu abonații săi pe diverse teme. De asemenea, ea câștigă bani din publicitate.