6 modele cu forme voluminoase care ne schimbă percepția despre lumea modei

- Advertisement -

Industria modei este una dintre cele mai schimbătoare sfere ale vieții noastre. A trecut prin diferite etape de la modele curbate cu aspect de clepsidră în anii ’50 la modele androgine super-subtiri în anii ’90. Astăzi, lumea modei se schimbă pentru a întâlni noua imagine corporală, care este determinată de acceptarea de sine și de pozitivitatea corpului. Ashley Graham, Paloma Elsesser, Candice Huffine și alți influenceri demonstrează că industria de modeling este pregătită pentru mari schimbări și se întâmplă chiar acum.

Mai jos v-am pregătit 6 modele superbe care redefinesc imaginea unui model de top, promovând pozitivitatea corpului.

  1. Ashley Graham.

Ashley Graham este unul dintre cele mai faimoase modele de top și o inspirație supremă pentru multe femei. Ea a deschis calea pentru multe modele plus-size din industrie și este o activistă pasionată de pozitivitate corporală.

- Advertisement -

Pe rețelele ei de socializare, Ashley promovează ideea de acceptare de sine. Împărtășește des cu fanii ei fotografii fără machiaj și fără filtre.

2. Paloma Elsesser.

Paloma Elsesser a fost descoperită pe Instagram de un artist de machiaj Pat McGrath. Pat căuta chipuri unice și apoi a găsit-o pe Paloma.

- Advertisement -

De-a lungul carierei, Elsesser a lucrat cu Nike, Fenty Beauty, Proenza Schouler și Mercedes-Benz. De asemenea, a apărut în multe reviste de modă, printre care American Vogue , Teen Vogue , Elle și Glamour.

Modelul speră să deschidă calea pentru mai multe fete din industrie și să promoveze diversitatea în lumea modei. Și ea a devenit deja o inspirație pentru mulți!

3. Candice Huffine.

- Advertisement -

Candice Huffine a participat la numeroase Săptămâni ale Modei din New York și a lucrat cu designeri de seamă, printre care Prabal Gurung și Christian Siriano.

Modelul a mărturisit că filmările pentru Vogue Italia a fost un moment esențial în cariera ei. „Acest lucru va rămâne în istorie pentru mine ca un moment cu adevărat important în viața mea”, a spus Candice.

4. Precious Lee.

Precious Lee este o altă femeie de renume mondial care redefinește imaginea unui supermodel. Energia și munca grea i-au permis să coopereze cu mulți designeri celebri și să participe la numeroase proiecte.

Modelul a prezentat colecția Versace de primăvară 2021 la Milano și a fost încântat să lucreze cu Donatella Versace. Și Donatella a fost bucuroasă să lucreze cu Lee.

5. Iskra Lawrence.

Într-unul dintre interviurile sale, Iskra a împărtășit mai multe reguli de acceptare de sine pe care le respectă. Modelul este sigur că este extrem de important să fii propriul tău fan numărul unu, să realizezi că deții deplin proprietate asupra corpului tău și să vorbești deschis despre nesiguranța ta.

Când a fost întrebată ce i-ar spune eului ei de 15 ani, modelul a răspuns : „Aș spune eului meu de 15 ani, „acesta sunt eu”. Am petrecut mult prea mult timp comparându-mă cu alți oameni și nu poți fi niciodată ei – așa că simți în mod constant că eșuezi, ceea ce este un spațiu atât de negativ în care să fii.

6. Tess Holliday.

Tess Holliday este o altă influență puternică în mișcarea de acceptare de sine. Ea promovează ideea de încredere în corp și de pozitivitate corporală, susținând că nu trebuie să fie de o anumită dimensiune pentru a-și iubi corpul și a se bucura de mâncarea care îi place.

În urmă cu câțiva ani, Tess a lansat o campanie pe rețelele sociale care a încurajat femeile de talie plus să poarte hainele pe care și le doresc, în ciuda tuturor standardelor societale impuse.