Detalii uimitoare despre modul în care Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că vor mai avea un copil

- Advertisement -

Ryan Reynolds și Blake Lively și-au sărbătorit anul acesta a 10-a aniversare și își măresc familia încă o dată. Ultima dată, Taylor Swift a anunțat numele celei de-a treia fiice, dar de data aceasta cuplul a găsit o nouă modalitate de a dezvălui vestea.

Mai jos v-am pregătit câteva dintre cele mai interesante detalii despre modul în care Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că vor mai avea un copil.

  1. Lively și Reynolds au început să se întâlnească în 2011 și s-au căsătorit un an mai târziu. Ei sunt deja părinții lui James, Inez și Betty. În decembrie, Ryan Reynolds a vorbit despre importanța petrecerii timpului alături de copiii săi, admițând că a jucat un rol important în decizia sa de a lua o pauză de la actorie.

În timp ce participa la Forbes Power Women’s Summit, Lively a anunțat în mod vestimentar că așteaptă al patrulea copil. Ea a pozat într-o rochie mini cu mâneci lungi, cu paiete, care a arătat veștile încântătoare!

- Advertisement -

„Întotdeauna mi-am dorit o familie mare. Oh, mi-ar plăcea să am 30 de copii dacă aș putea”, a spus Blake Lively într-un interviu susținut înainte de nunta ei cu Ryan Reynolds.

Cu toate acestea, în ciuda bucuriei din jurul acestei vești, Blake a trebuit să se confrunte cu o atenție nedorită după ce și-a anunțat sarcina. Mai exact, actrița a intrat pe Instagram pentru a-i numi pe cei „11 tipi care așteaptă în fața casei mele”, cu referire la fotografii paparazzi care sperau să îi fotografieze burtica.

Ryan Reynolds și Blake Lively, doi actori care formează o familie uimitoare.

- Advertisement -