Află cum a trecut Adele printr-un divorț și a reușit să își redeschidă inima pentru o nouă iubire

- Advertisement -

Câștigătoare a 15 premii Grammy, câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun cântec și deținătoare a recordului de la Billboard Music Awards pentru că a câștigat 12 premii într-o singură seară – toate aceste titluri îi aparțin lui Adele. Cântăreața britanică a atins succesul cu viteza fulgerului în 2009. Odată, Adele a mărturisit că despărțirea de iubitul ei și emoțiile negative pe care acesta le-a provocat au ajutat-o să-și canalizeze creativitatea.

Mai jos v-am pregătit povestea emoționantă a Adelei, femeia căreia nu îi este rușine să-și împărtășească sentimentele personale prin melodiile ei.

- Advertisement -

„Nu pot să fac muzică când sunt fericită.”

Despre WordPress

Primul album de studio al lui Adele, 19, corespunde vârstei cântăreței în momentul în care l-a creat. Acesta a avut un succes extraordinar. Când a vorbit despre descoperirea ei, cântăreața a mărturisit că a pus o parte din sufletul ei în el.

Mai întâi a înregistrat-o pe telefonul ei mobil și apoi a aranjat acordurile când a ajuns acasă. Drept urmare, întregul ei album a fost plin de tristețe și amintiri amare.

Anul 2009 a devenit crucial pentru Adele. Tânăra cântăreață a câștigat 2 premii Grammy ca Cel mai bun artist nou și Cea mai bună interpretare vocală pop feminină, a făcut primul ei turneu mondial numit An Evening with Adele și s-a bucurat de succesul albumului ei de debut, care s-a vândut în 2,2 milioane de copii în întreaga lume.

Dar Adele nu a fost singură multă vreme. La sfârșitul anilor 2000, cântăreața avea deja o relație cu un străin misterios care se afla în spatele unora dintre piesele ei de succes.

Relația dintre Adele și Simon s-a dezvoltat rapid. În 2012, și-au întâmpinat copilul Angelo și au scris : „Suntem peste tot pe lună”.

- Advertisement -

După ce a născut copilul, Adele și-a înlocuit rujul roșu cu un coc dezordonat și evenimentele pe covorul roșu cu grădina ei liniștită.

Cel de-al treilea album al lui Adele a câștigat un număr incredibil de premii, inclusiv 2 Grammy pentru Albumul Anului și Cel mai bun album pop vocal.

În aprilie 2019, cântăreața a scris pe Instagram că începe o nouă etapă în viața ei și și-a făcut o promisiune: „Învățați să vă iubiți cu adevărat”. În acel an, fanii ei au aflat și ei despre divorțul ei.

Când a vorbit despre motivul despărțirii lor, Adele a spus că a fost căutarea propriei fericiri pe care nu a găsit-o în căsătorie.

Datorită terapiei, cântăreața și-a dat seama că toate relațiile ei anterioare erau toxice și au împiedicat-o să găsească cu adevărat orice fericire.

Nu e de mirare că noul ei album de studio 30 a devenit o completare logică a experiențelor ei emoționale.

- Advertisement -

Terapia a învățat-o pe Adele cum să se iubească și să-și deschidă inima către o nouă relație. În septembrie 2021, cântăreața le-a spus fanilor săi că are un nou iubit, agentul sportiv Rich Paul, care este inteligent , arătos și foarte amuzant.

Cântăreața nu încearcă să-și ascundă emoțiile și fericirea și spune că nu a fost niciodată îndrăgostită așa. E doar obsedată de Rich.

În mai 2022, noul ei iubit s-a mutat la conacul lui Adele din Beverly Hills, deținut anterior de Sylvester Stallone. Așadar, vom ține degetele încrucișate și sperăm că de data aceasta Adele va găsi fericită pentru totdeauna.