Află cum a trecut Adele printr-un divorț și a reușit să își redeschidă inima pentru o nouă iubire

- Advertisement -

Câștigătoare a 15 premii Grammy, câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun cântec și deținătoare a recordului de la Billboard Music Awards pentru că a câștigat 12 premii într-o singură seară – toate aceste titluri îi aparțin lui Adele. Cântăreața britanică a atins succesul cu viteza fulgerului în 2009. Odată, Adele a mărturisit că despărțirea de iubitul ei și emoțiile negative pe care acesta le-a provocat au ajutat-o să-și canalizeze creativitatea.

Mai jos v-am pregătit povestea emoționantă a Adelei, femeia căreia nu îi este rușine să-și împărtășească sentimentele personale prin melodiile ei.

„Nu pot să fac muzică când sunt fericită.”

Despre WordPress

Primul album de studio al lui Adele, 19, corespunde vârstei cântăreței în momentul în care l-a creat. Acesta a avut un succes extraordinar. Când a vorbit despre descoperirea ei, cântăreața a mărturisit că a pus o parte din sufletul ei în el.

Mai întâi a înregistrat-o pe telefonul ei mobil și apoi a aranjat acordurile când a ajuns acasă. Drept urmare, întregul ei album a fost plin de tristețe și amintiri amare.

- Advertisement -

Anul 2009 a devenit crucial pentru Adele. Tânăra cântăreață a câștigat 2 premii Grammy ca Cel mai bun artist nou și Cea mai bună interpretare vocală pop feminină, a făcut primul ei turneu mondial numit An Evening with Adele și s-a bucurat de succesul albumului ei de debut, care s-a vândut în 2,2 milioane de copii în întreaga lume.

Dar Adele nu a fost singură multă vreme. La sfârșitul anilor 2000, cântăreața avea deja o relație cu un străin misterios care se afla în spatele unora dintre piesele ei de succes.

Relația dintre Adele și Simon s-a dezvoltat rapid. În 2012, și-au întâmpinat copilul Angelo și au scris : „Suntem peste tot pe lună”.

După ce a născut copilul, Adele și-a înlocuit rujul roșu cu un coc dezordonat și evenimentele pe covorul roșu cu grădina ei liniștită.

Cel de-al treilea album al lui Adele a câștigat un număr incredibil de premii, inclusiv 2 Grammy pentru Albumul Anului și Cel mai bun album pop vocal.

- Advertisement -

În aprilie 2019, cântăreața a scris pe Instagram că începe o nouă etapă în viața ei și și-a făcut o promisiune: „Învățați să vă iubiți cu adevărat”. În acel an, fanii ei au aflat și ei despre divorțul ei.

Când a vorbit despre motivul despărțirii lor, Adele a spus că a fost căutarea propriei fericiri pe care nu a găsit-o în căsătorie.

Datorită terapiei, cântăreața și-a dat seama că toate relațiile ei anterioare erau toxice și au împiedicat-o să găsească cu adevărat orice fericire.

Nu e de mirare că noul ei album de studio 30 a devenit o completare logică a experiențelor ei emoționale.

- Advertisement -

Terapia a învățat-o pe Adele cum să se iubească și să-și deschidă inima către o nouă relație. În septembrie 2021, cântăreața le-a spus fanilor săi că are un nou iubit, agentul sportiv Rich Paul, care este inteligent , arătos și foarte amuzant.

Cântăreața nu încearcă să-și ascundă emoțiile și fericirea și spune că nu a fost niciodată îndrăgostită așa. E doar obsedată de Rich.

În mai 2022, noul ei iubit s-a mutat la conacul lui Adele din Beverly Hills, deținut anterior de Sylvester Stallone. Așadar, vom ține degetele încrucișate și sperăm că de data aceasta Adele va găsi fericită pentru totdeauna.