12 fotografii cu actori celebri care s-au reunit după ce au petrecut zeci de ani despărțiți

- Advertisement -

Dacă o imagine poate spune 1.000 de cuvinte, 2 imagini ar trebui să spună cel puțin 2.000. Două fotografii una lângă alta pot cuprinde ani, dacă nu zeci de ani, de amintiri. În timp ce cei mai mulți dintre noi avem doar câteva reuniuni în viață- cum ar fi de la liceu și facultate – actorii sunt mai norocoși în acest sens, deoarece fiecare distribuție de film la care lucrează se transformă într-o oportunitate pentru ei de a se reîntâlni cu foștii lor colegi de platou.

Mai jos v-am pregătit câteva imagini uimitoare cu cele mai emblematice întâlniri dintre actorii noștri preferați.

  1. Jason Isaacs și Tom Felton, cunoscuți și ca Lucius și Draco Malfoy din filmele Harry Potter, s-au reunit la unul dintre spectacolele de teatru ale lui Felton. Ambii au împărtășit momentul dulce pe rețelele de socializare .

2. „Gossip Girl”

- Advertisement -

La 15 ani de la premiera inițială a telenovelei pentru adolescenți, Gossip Girl, Penn Badgley și Leighton Meester s-au întâlnit din nou.

3.The X-Files a avut premiera în urmă cu aproape 30 de ani, iar foștii coprotagoniști Gillian Anderson și David Duchovny s-au reunit în aprilie 2021.

4. Când Sonny Koufax (Adam Sandler) a vrut să-și impresioneze iubita și a adoptat un copil, Julian (interpretat de gemenii Cole și Dylan Sprouse), nu știa unde îl va duce această aventură.

- Advertisement -

La mai bine de 20 de ani de la lansarea comediei Big Daddy, Sprouse și Sandler s-au întâlnit din nou, împărtășind momentul cu soția lui Sandler, Jackie, cântăreața King Princess și actorul David Spade.

5. În onoarea celei de-a 25-a aniversări a serialului „3rd Rock From the Sun”, John Lithgow, Joseph Gordon-Levitt, Kristen Johnston și French Stewart au stat de vorbă la un festival de cultură pop.

6. Marty McFly (Michael J. Fox) și Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd), cunoscuți și sub numele de vedetele din Înapoi în viitor, au dovedit că, deși aveau un DeLorean care călătorește în timp în 1985, când a avut loc premiera filmului, dețin unul și astăzi.

- Advertisement -

7. Un serial emblematic al anilor ’90, serialul de televiziune, Sabrina vrăjitoarea adolescentă, a rulat din 1996 până în 2003. La 17 ani de la difuzarea ultimului episod, 100 de membri ai distribuției și ai echipei s-au reunit pentru o noapte de neuitat.

8. Cuplul preferat de fani din serialul The O.C., interpretat de Rachel Bilson și Adam Brody, s-a întâlnit la aeroport. Deși au fost împreună atât pe ecran, cât și în afara lui, pe vremea când lucrau în serial, în prezent, ambii sunt acum în relații cu alte persoane.

9. La 13 ani de la difuzarea ultimului episod din ER, John Stamos a primit o vizită surpriză din partea membrilor din distribuție.

10. Premiata telenovelă de spionaj Alias a fost difuzată timp de aproape 5 ani la începutul anilor 2000 și a avut-o ca protagonistă pe Jennifer Garner în rolul lui Sydney, o studentă recrutată pentru spionaj.

11. La peste 20 de ani după ce filmul Titanic a „lovit icebergul” sau, mai degrabă, ecranul de cinema și a devenit cunoscut în gospodăriile din întreaga lume, vedetele filmului, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio și Billy Zane s-au întâlnit din nou.

12. Indiana Jones, interpretat de Harrison Ford, și Short Round, interpretat de Ke Huy Quan, au jucat împreună în seria de filme Indiana Jones and the Temple of Doom, în urmă cu aproape 40 de ani. În 2022, actorii s-au reîntâlnit și au fost numai zâmbete și chicoteli.