„Nu voi săruta nicio altă femeie pentru că aceste buze sunt menite pentru una” Neal McDonough și-a pus familia pe primul loc, de-a lungul carierei sale

- Advertisement -

Oamenii spun că popularitatea schimbă oamenii, dar Neal McDonough este o celebritate care nu a pierdut legătura cu omul care era cu adevărat. Își iubește familia mai mult decât orice altceva și, deși este o mare vedetă, nu pierde nicio șansă de a-și răsfăța copiii sau de a-și face soția să se simtă iubită.

Mai jos v-am pregătit povestea impresionantă a capacității lui Neal de a-și echilibra familia și viața profesională.

Neal McDonough provine dintr-o familie obișnuită care nu a avut legătură cu lumina reflectoarelor.

Tatăl său a cunoscut-o pe mama lui Neal când lucra la uzina locală Ford. Ulterior, a intrat în imobiliare și a cumpărat un mic hotel pe Cape Cod, unde a crescut Neal.

Cum a început totul: călătoria lui Neal pentru a deveni actor!

- Advertisement -

A mers la Barnstable High School unde a absolvit cu succes. Apoi a mers la Universitatea Syracuse , unde s-a alăturat frăției Sigma Chi și a obținut diploma de licență în Arte Frumoase în 1988.

Primul său film Darkman a fost difuzat în 1990, cu succesul multor emisiuni TV și filme precum Boomtown, Star Trek: First Contact, Minority Report, Walking Tall și The Hitcher.

Neal McDonough și soția sa, Ruvé Robertson, s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2000.

În anul 2000, când Neal făcea Band of Brothers , cei 2 îndrăgostiți s-au cunoscut întâmplător. El spune că s-a îndrăgostit de soția sa, Ruvé, de prima dată când a văzut-o.

În 2003, McDonough s-a decis să se căsătorească.

- Advertisement -

Ruvé și Neal s-au căsătorit pe 1 decembrie 2003, la 3 ani după ce s-au cunoscut. Nunta lor a fost frumoasă, iar luna de miere a fost foarte distractivă. A avut loc în Cape Cod, Londra, Africa de Sud, Santa Barbara și alte locuri timp de 7 săptămâni.

Soții McDonough au marcat până acum 19 ani de căsnicie și încă continuă cu viața lor minunată alături de cei cinci copii, 2 băieți și 3 fete.

După ce s-au căsătorit, Neal McDonough a refuzat să participe la scenele de săruturi pentru filme și seriale.

- Advertisement -

A fost concediat de Scoundrels pentru că a refuzat să atingă buzele cuiva în afară de cele ale soției sale.

Neal și familia lui au trecut prin furtună pentru că au ales să se bazeze pe încrederea lor, în loc să încerce să schimbe lumea.