Află cum a reușit Linda Hunt să devină un succes la Hollywood în ciuda dizabilității sale

- Advertisement -

Călătoria Lindei Hunt către succes nu a fost deloc ușoară. În timp ce unele vedete nu trebuie decât să-și arate talentul pentru a face o carieră la Hollywood, eforturile Lindei trebuiau să fie mult mai mari, astfel încât toată lumea să o accepte așa cum era. A trebuit să învețe cum să facă față disperării și dezamăgirii, dar faptul că nu s-a mulțumit niciodată cu mai puțin a ajutat-o ​​să devină vedeta care este astăzi.

Mai jos v-am pregătit povestea uimitoare a actriței Linda Hunt care a fost nevoită să facă eforturi mari pentru a deveni o persoană importantă de la Hollywood.

Copilăria Lindei a fost dificilă, dar datorită încurajării părintelui ei, a reușit să se ridice peste orice obstacol.

Când Hunt avea doar 6 luni, părinții ei au observat că ceva la ea era diferit. Dezvoltarea ei motrică a fost lentă, iar când mama ei a dus-o la spital, au spus că Linda are o formă de hipotiroidism congenital și, în cele din urmă, va trebui să fie instituționalizată.

În loc să accepte acest diagnostic, mama Lindei a decis să lupte și a început să lucreze cu ea în fiecare zi la întărirea abilităților motorii. Hunt s-a îmbunătățit dramatic când a început școala, dar era încă diferită de colegii ei.

- Advertisement -

Linda se temea că starea ei i-ar limita oportunitățile de actorie.

„Știam că vreau să joc la o vârstă fragedă. Nu mi-am dat seama cât de greu va fi”, a dezvăluit Hunt pentru un ziar în 1991.

În timpul studiilor, profesorii ei au încurajat-o să urmeze regie în loc să joace actorie pentru că au simțit că, din cauza problemelor ei îi v-a fi greu să fie actriță.

După ce a absolvit la 20 de ani, Hunt s-a mutat la New York pentru a începe o carieră în acest domeniu.

- Advertisement -

În timp ce stătea cu părinții ei, antrenorul ei de actorie i-a amintit Lindei despre importanța actoriei în viața ei și despre faptul că acesta este talentul ei.

Apoi, într-o zi, Linda a primit un telefon de la agentul ei, spunându-i că regizorul Peter Weir căuta pe cineva care să joace rolul lui Billy Kwan (un fotograf bărbătesc pe jumătate asiatic cu nanism) în filmul The Year of Living Dangerously .

Chiar dacă la vremea aceea i s-ar fi părut o prostie, acest rol a ajutat talentul ei să-și atingă întregul potențial și a devenit prima persoană care a câștigat un Oscar pentru interpretarea unui personaj de sex opus.

- Advertisement -

Dar, chiar și după ce a câștigat un Premiu al Academiei, viața Lindei nu s-a schimbat și nu a propulsat-o în vârf atât de mult pe cât și-a dorit.

Hunt a reușit să obțină mai multe roluri principale în teatru, dar în filme, a trebuit să se mulțumească doar cu roluri secundare.