15 cazuri în care pantofii celebrităților au acaparat toată atenția și le-au eclipsat rochiile

- Advertisement -

Când Cenușăreasa urma să meargă la bal, o zână a inventat o ținută încântătoare pentru ea. Dar nu rochia a fost în poveste, ci pantofii. În realitate, celebritățile poartă adesea pantofi care fac publicul să uite de rochie și toate privirile se îndreaptă spre picioarele lor.

Mai jos v-am pregătit 15 imagini în care pantofii vedetelor au reușit să capteze atenția tuturor atunci când și-au făcut apariția.

  1. Zendeya a strălucit la propriu la premiera filmului Spider-Man. Actrița a purtat cizme Arc până la coapsă, care se potriveau perfect cu „pânza de păianjen” tema filmului.

2. Kate Middleton a sosit la premiera celei mai recente serii Bond într-o rochie impresionantă. Iar pantofii aurii Aquazzura i-au strălucit pe covorul roșu.

- Advertisement -

3. Lady Gaga a ales un look de neuitat pentru apariția sa la premiile CFDA Fashion Awards. Regina extravaganței a purtat un corset, o trenă și pantofi de 60 de centimetri înălțime.

4. Această pereche de pantofi reflectă cele două pasiuni ale reginei Letizia.

5. Zendaya a purtat o pereche de pantofi cu platformă, cu vârf închis.

- Advertisement -

6. În timpul turneului în Caraibe, Kate Middleton a apărut în public cu grație regală de fiecare dată, chiar și în ciuda vântului puternic.

7. Rachel Brosnahan s-a îmbrăcat într-o pereche de sandale izbitoare, asortată cu propriul ei costum.

8. Cântăreața Lil Kim a demonstrat că nu se lasă deloc în urmă când a sosit la premiile BET Awards purtând un corsaj îndrăzneț împânzit de bijuterii.

- Advertisement -

9. Kate Middleton poartă de obicei pantofi clasici, dar nu și de data aceasta. În timpul unei vizite în Bahamas, Ducesa de Cambridge a ales o variantă mai casual.

10. Am observat un detaliu frumos aici: se pare că, capetele șnurului sunt împodobite cu un trifoi cu patru foi.

11. Dona Letizia a avut o nouă apariție strălucitoare la primirea premiului pentru Jurnalism.

12. Încălțămintea este din nou în centrul atenției aici: modelele decupate fac piciorul ușor și aerisit.

13. Aurora James este catalogată de revista Time drept una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume. Aici, fata se plimbă cu pantofi marca Brother Vellies.

14. Acești pantofi seamănă întâmplător cu un monstru marin.

15. Care dintre pantofii din această selecție vă plac?