16 fotografii cu lucruri interesante care sunt foarte greu de crezut

- Advertisement -

Există atât de multe falsuri pe internet acum, încât de îndată ce apar îndoieli cu privire la autenticitatea fotografiei, toată lumea strigă imediat: „Photoshop!”. De fapt, fotografiile rare nu ne mai par atât de interesante, deci fără o strângere de conștiință să răsfoiască instantaneu un flux nesfârșit de conținut. Oamenii sunt obișnuiți să creadă că, dacă o fotografie pare ireală, atunci este. Dar să ne facem puțin timp și să aruncăm o privire mai atentă la aceste imagini.

Mai jos v-am pregătit 16 fotografii care nu sunt doar foarte interesante, ci și absolut de încredere!

  1. Un pompier s-a luptat cu focul în timpul unui viscol puternic care a avut loc în această iarnă în Massachusetts (SUA).

2. Este a treia oară când îmi cumpăr blugi cu aceeași mărime de la același producător, doar că modelele sunt diferite.

- Advertisement -

3. În timpul lucrărilor de construcție în curte, constructorii au săpat un șanț. Aceste trepte probabil că au fost lăsate de la o casă, care se afla pe acest loc cu mult timp în urmă.

4. Un accident misterios a avut loc în Toronto în 2018. Cineva a suspendat o mașină pe o frânghie de remorcare sub un pod. Poliția încă nu știe cine și de ce a făcut-o.

5. Am curățat un ou perfect fără să îi rănesc membrana.

- Advertisement -

6. Luna trecută am făcut acest desen pe câmp, în zăpadă. Acel mic punct negru sunt eu.

7. Recent, am chemat un instalator. Acum apa de la mașina de spălat intră cumva în cadă.

8. Această pasăre a făcut un cuib și a depus un ou pe pervazul ferestrei mele.

- Advertisement -

9. Am fost la un atelier de reparații auto pentru că ceva a început să facă zgomot la motor. S-a dovedit că veverița a furat mâncare de la câinele meu și a ascuns-o în mașina mea.

10. Veverițele pot fura decorațiunile de Crăciun crezând că sunt mâncare. Primăvara pot fi găsite în cele mai neașteptate locuri.

11. Acest smochin crește cu susul în jos într-o peșteră din apropierea orașului italian Bacoli. Nimeni nu știe cum poate un copac să crească în astfel de condiții și să poarte smochine în fiecare an.

12. Un borcan cu murături a stat atât de mult în soare încât castraveții din el au devenit albi.

13. Am crescut acest cristal în doar 3 săptămâni din îngrășământ obișnuit pentru plante.

14. Am văzut urme de pași pe drum, care arată ca Edgar Allan Poe.

15. Astăzi, la Rotterdam, am trecut pe lângă aceste case cubice ciudate.

16. Accidentul misterios a avut loc acum 30 de ani la Universitatea Cornell. Cineva a plantat un dovleac de 30 de kilograme pe turla unui turn de 50 de metri și a trecut neobservat. Este încă o legendă majoră a universității.