12 lucruri care dovedesc că Tom Cruise este un suflet extraordinar și unic

- Advertisement -

Tom Cruise este una dintre cele mai bogate celebrități de la Hollywood. A debutat pe marele ecran în 1981 și, chiar și astăzi, este încă într-o formă extraordinară. Cu toate acestea, ca orice star de film bun, el are unele caracteristici deosebite, cum ar fi refuzul ajutorului specialiștilor și despărțirea de soțiile sale când acestea ating o anumită vârstă.

Mai jos v-am pregătit o listă cu faptele actorului care arată de ce Tom Cruise este un om foarte diferit de ceilalți.

  1. Tom Cruise este cunoscut pentru abilitățile sale excelente de actorie și aspectul plăcut. Nu degeaba a fost inclus în unele dintre cele mai importante liste de reviste din lume.

2. Este o excepție în lumea cinematografiei, deoarece face eforturi suplimentare pentru a se pregăti pentru propriile scene de acțiune, ceea ce anulează nevoia de cascadori.

- Advertisement -

3. Cruise a fost primul actor din istorie care a jucat în 5 filme consecutive și a încasat aproape 100 de milioane de dolari.

4. În ciuda faimei și averii sale, Cruise este o persoană foarte plină de compasiune.

5. După divorțul părinților săi, Cruise s-a agățat de credința și a decis să devină preot, înscriindu-se la un seminar.

- Advertisement -

6. Tom Cruise a fost căsătorit de 3 ori. Din întâmplare sau pură coincidență, cele 3 femei sunt toate căsătorite de aproximativ 11 ani și au divorțat de actor la exact 33 de ani.

7. Tom Cruise iubește emoția atât pe ecran, cât și în afara acestuia. Face scufundări, are licență de a-și pilota propriul avion și face parașutism.

8. Tom Cruise are adesea relații personale cu colegii săi. Într-adevăr, cele mai multe dintre iubitele sale și toate fostele sale soții sunt actrițe.

- Advertisement -

9. Tom Cruise pare a fi un model bun în rolul de militar. Drept dovadă, a jucat rolul unui soldat în 8 filme.

10. În 2005, când Brooke Shields a declarat că folosea medicamente pentru a-și trata depresia postpartum, Tom Cruise a criticat -o public pe actriță.

11. A dezvăluit într-un interviu că prima lui dragoste platonică a fost cu actrița Ingrid Bergman, pe care a văzut-o pentru prima dată în timp ce se uita la filmul, Interlude.

12. Site-ul Rotten Tomatoes a realizat un studiu pentru a compara filmele lui Tom Cruise și a ajuns la concluzia că, cu cât aleargă mai mult, cu atât producțiile sale au mai mult succes.