Bunica mea, cea mai strălucitoare stea din cer

- Advertisement -

Cele mai prețioase momente ale oricărui nepot sunt cele care trec cu bunica sa vedetă, pentru că ea luminează cu sclipirile sale calea pe care trebuie să o parcurgă.

Învățăturile unei bunici sunt purtate cu tine pe viață. Deși melancolia absenței sale doare în fiecare zi, o bunică este o marcă de neșters, o îmbrățișare care nu este uitată.

Bunica a fost cel mai bun cadou pe care mi l-au putut oferi mama și tata. Este cea mai prețioasă comoară a copilăriei mele pe care o păstrez și astăzi în inima mea. Și deși îmi este dor de ea în orice moment, simt că mă însoțește zi de zi cu moștenirile și învățăturile ei.

- Advertisement -

Moștenirea ei a fost atât de imensă în ființa mea încât o simt prezentă în fiecare zi. În fiecare seară îmi este dor de ea, mă uit doar la cer. Pentru că știu foarte bine unde este acea lumină încântătoare care îmi luminează pașii.

Astăzi privesc cerul cu admirație și o oarecare nostalgie. Pentru că, între lacrimi și melancolie, presupun că bunica mea de astăzi este cea mai frumoasă stea din cer. Cea mai mare dintre toate, cea care se remarcă în mod natural pentru frumusețea sa.

Acolo găsesc confort în absența ta, cea care mă doare atât de mult. De asemenea, este chiar acolo unde pot găsi răspunsul la toate îndoielile mele.

Apreciez aceași energie care indică calea pe care trebuie să o urmez. Chiar și fără prezența sa fizică, el a devenit modelul meu și exemplul vieții de urmat.

- Advertisement -

Bunica mea, cel mai frumos brand emoțional

Bunica mea este cel mai frumos semn emoțional pe care îl voi purta pentru totdeauna în sufletul meu. Am fiecare dintre cuvintele și sfaturile sale tatuate pe pielea mea; Am și o anecdotă plină de cele mai frumoase momente din viața mea.

Este mentorul celor mai frumoase și tandre amintiri pe care le păstrez încă din copilărie. Acea doamnă dulce cu părul cenușiu și mâinile ondulate cu forța timpului.

Cea cu aroma deosebită de dulce colonia, și iubitorul etern al „moaștelor”, vegheând mereu asupra obiectelor și trinketelor decorative.

Cele mai bune sfaturi care dau lumină vieții mele

- Advertisement -

Vedeta mea este ca o a doua mamă pentru că mă iubește ca și cum aș fi fiica ei. Cu toate acestea, bunica mea are mai multă experiență de viață decât mama. Deci, când îi cer sfaturi în multe ocazii, răspunsurile sale sunt mai exacte decât cele ale mamei mele.

Mai ales în etapa adolescentului este de mare ajutor. Este comun ca la acea vârstă relația cu părinții să fie foarte complexă, deoarece încep schimbările hormonale.

Aducând ca urmare consecințele și coborâșurile dispozițiilor pe care trebuie să le aibă fiecare femeie. Dar bunica mea a fost întotdeauna prezentă pentru a mă face să reflectez asupra deciziilor pe care trebuia să le iau.

După-amiază de jocuri, cântece și povești. Miroase a biscuiți și diverse delicatese care încununau fiecare gustare specială. Toate capriciile sunt și pentru că au fost îndeplinite. Multe învățături de natură emoțională datorită înțelepciunii sale inepuizabile și experienței sale de viață.

Bunică eroină.

De obicei, participă ca mediator atunci când există diferențe puternice între mine și părinții mei. În același mod, ea îi face plăcere plină de dragoste și totuși mulțumește, toate capriciile mele, oricât de vechi am, ea este pur și simplu eroina mea.

Ei spun că unul nu este locul unde se află corpul, ci locul în care unul este cel mai ratat. Chiar aici ești foarte dor. Bunica inimii mele, rămâi în viață în această inimă care nu încetează să te iubească și să plângă pentru tine. Cu toate acestea, luptă-te în fiecare zi, pentru ca esența ta să nu dispară. Tu rămâi cu mine pentru totdeauna.