13 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă13. O grevă a șoferilor care este rentabilă pentru pasageri

Șoferii de autobuz din orașul Okayama, Japonia au intrat în grevă . În restul lumii, o situație similară ar provoca o mulțime de inconveniente pentru pasagerii obișnuiți, dar nu și în Japonia. În Okayama, autobuzele își continuă rutele fără a percepe tariful pasagerilor. Compania pierde bani, dar pasagerii sunt mulțumiți.

12. Un muncitor special păzește o scară rulantă care nu funcționează.Când o scară rulantă s-a prăbușit într-unul dintre mall-urile din orașul Sapporo, aceasta a fost imediat închisă și au fost atârnate imediat semne cu avertismente și scuze pentru neplăceri. Asta nu e tot! Un muncitor special a stat acolo toată ziua pentru a avertiza pasagerii și a controla situația. Uimitor!

11. Linii de tren organizate

Aceasta este o linie pentru un tren în Tokyo. Oamenii așteaptă calm trenul în linii, fiecare pornind de la nivelul unei uși de deschidere. Deși nu există aproape niciun spațiu personal în liniile respective, cel puțin nu există nicio încurcătură.

10. Relaxare totala chiar și în cinematografe

Recent, în orașul Tokorozawa s-a deschis un nou cinematograf cu locuri extrem de confortabile. Te simți cu ușurință acasă aici, deoarece toate scaunele sunt echipate cu mese de kotatsu și elemente de încălzire de sub ele. Apropo, Kotatsu este un obiect de mobilier tradițional din Japonia.

9. O pisică de cap

Japonezii sunt mari fani ai pisicilor. De aceea au creat un accesoriu pentru cei care vor să nu se despartă niciodată de aceste pufoase.

8. Articole cu 2 prețuri

Unele magazine japoneze afișează 2 prețuri pentru un articol. Chestia este că TVA sau impozitul pe vânzări sunt de obicei adăugate automat la bunuri. Și japonezii, spre deosebire de alte țări, obișnuiesc să o socotească separat.

7. Așteptare și realitate în Japonia

Când comandați mâncare în Japonia, asigurați-vă că veți primi exact același fel de mâncare sau băutură care arată în meniu.

6. umbrele de unică folosință

Umbrelele de unică folosință sunt extrem de populare în Japonia. Sunt foarte ieftine, prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji dacă se rup. Și umbrelele se rup destul de des în Japonia din cauza condițiilor meteo dure. Puteți vedea cu ușurință grămezi de umbrele de plastic folosite după furtuni în apropierea stațiilor de metrou.

5. Competiție amicală

Stațiunea termală japoneză Beppu a organizat o campanie în numele competitorului său – stațiunea Kusatsu , care a suferit recent de un cutremur și numărul obișnuit de turiști a scăzut drastic. Așadar, sloganul de pe tabloul de publicitate al Beppu spune: „În loc de Beppu, ar trebui să mergi acum la Kusatsu.” În timp ce comentariile de pe site-ul oficial al stațiunii Beppu spun că vor continua să concureze odată ce Kusatsu va trece peste dezastru.

4. Papuci care se duc singuri la locul lor

Un hotel japonez a început să le ofere oaspeților săi papuci care se pot duce într-un loc specific atunci când nu îi folosiți. Fiecare papuc este echipat cu 2 roți, un motor și senzori. Această noutate a fost creată de compania Nissan.

3. Monstre alimentare în restaurantele japoneze

Restaurantele japoneze afișează mostre de alimente false care arată la fel ca mâncarea afișată în meniul lor. Mâncarea este așezată în ferestrele restaurantelor și arată atât de real încât oricine trece pe lângă el va începe să saliveze doar privindu-le.

2. Sakura făcută din LEGO-uri

LEGOLAND din Japonia a stabilit un nou record – au construit un sakura înflorit. Pentru a construi simbolul Japoniei a fost nevoie de peste 800.000 de detalii LEGO minuscule.

1. Și totuși, nimic nu se compară cu natura însăși. Primăvara în Japonia.București
cer acoperit de nori
15.3 ° C
16.1 °
14 °
76 %
2.6kmh
99 %
Dum
28 °
lun
24 °
mar
27 °
mie
24 °
joi
14 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,8418
USD
4,4742
GBP
5,4154
AUD
2,8701

CELE MAI VIZIONATE

O cabană rustică de toată frumuseţea, priveliştea spre lac din dormitor îţi taie respiraţia!

O cabană rustică poate fi evadarea perfectă din zgomotul şi agitaţia unui oraş. Întoarcerea la o viaţă simplă, în mijlocul naturii te poate face...

18 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2019

Fiecare Halloween are eroii săi. Și, în timp ce toată lumea se îmbracă ca Harley Quinn și Prințesele Disney, unii oameni caută în imaginația...

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte

Ce au în comun un adidaș, o găleată KFC, o cutie pentru ouă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri! Acești artiști...

O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt

Zimbrul a fost un simbol pentru România, acesta regăsindu-se în trecut prin mai toate pădurile montane. Un animal falnic, care se luptă în prezent...

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...