13 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă13. O grevă a șoferilor care este rentabilă pentru pasageriȘoferii de autobuz din orașul Okayama, Japonia au intrat în grevă . În restul lumii, o situație similară ar provoca o mulțime de inconveniente pentru pasagerii obișnuiți, dar nu și în Japonia. În Okayama, autobuzele își continuă rutele fără a percepe tariful pasagerilor. Compania pierde bani, dar pasagerii sunt mulțumiți.

12. Un muncitor special păzește o scară rulantă care nu funcționează.

Când o scară rulantă s-a prăbușit într-unul dintre mall-urile din orașul Sapporo, aceasta a fost imediat închisă și au fost atârnate imediat semne cu avertismente și scuze pentru neplăceri. Asta nu e tot! Un muncitor special a stat acolo toată ziua pentru a avertiza pasagerii și a controla situația. Uimitor!

11. Linii de tren organizate

Aceasta este o linie pentru un tren în Tokyo. Oamenii așteaptă calm trenul în linii, fiecare pornind de la nivelul unei uși de deschidere. Deși nu există aproape niciun spațiu personal în liniile respective, cel puțin nu există nicio încurcătură.

10. Relaxare totala chiar și în cinematografe

Recent, în orașul Tokorozawa s-a deschis un nou cinematograf cu locuri extrem de confortabile. Te simți cu ușurință acasă aici, deoarece toate scaunele sunt echipate cu mese de kotatsu și elemente de încălzire de sub ele. Apropo, Kotatsu este un obiect de mobilier tradițional din Japonia.

9. O pisică de cap

Japonezii sunt mari fani ai pisicilor. De aceea au creat un accesoriu pentru cei care vor să nu se despartă niciodată de aceste pufoase.

8. Articole cu 2 prețuri

Unele magazine japoneze afișează 2 prețuri pentru un articol. Chestia este că TVA sau impozitul pe vânzări sunt de obicei adăugate automat la bunuri. Și japonezii, spre deosebire de alte țări, obișnuiesc să o socotească separat.

7. Așteptare și realitate în Japonia

Când comandați mâncare în Japonia, asigurați-vă că veți primi exact același fel de mâncare sau băutură care arată în meniu.

6. umbrele de unică folosință

Umbrelele de unică folosință sunt extrem de populare în Japonia. Sunt foarte ieftine, prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji dacă se rup. Și umbrelele se rup destul de des în Japonia din cauza condițiilor meteo dure. Puteți vedea cu ușurință grămezi de umbrele de plastic folosite după furtuni în apropierea stațiilor de metrou.

5. Competiție amicală

Stațiunea termală japoneză Beppu a organizat o campanie în numele competitorului său – stațiunea Kusatsu , care a suferit recent de un cutremur și numărul obișnuit de turiști a scăzut drastic. Așadar, sloganul de pe tabloul de publicitate al Beppu spune: „În loc de Beppu, ar trebui să mergi acum la Kusatsu.” În timp ce comentariile de pe site-ul oficial al stațiunii Beppu spun că vor continua să concureze odată ce Kusatsu va trece peste dezastru.

4. Papuci care se duc singuri la locul lor

Un hotel japonez a început să le ofere oaspeților săi papuci care se pot duce într-un loc specific atunci când nu îi folosiți. Fiecare papuc este echipat cu 2 roți, un motor și senzori. Această noutate a fost creată de compania Nissan.

3. Monstre alimentare în restaurantele japoneze

Restaurantele japoneze afișează mostre de alimente false care arată la fel ca mâncarea afișată în meniul lor. Mâncarea este așezată în ferestrele restaurantelor și arată atât de real încât oricine trece pe lângă el va începe să saliveze doar privindu-le.

2. Sakura făcută din LEGO-uri

LEGOLAND din Japonia a stabilit un nou record – au construit un sakura înflorit. Pentru a construi simbolul Japoniei a fost nevoie de peste 800.000 de detalii LEGO minuscule.

1. Și totuși, nimic nu se compară cu natura însăși. Primăvara în Japonia.Bucharest
cer senin
32.9 ° C
33 °
32.8 °
31 %
4.6kmh
0 %
joi
33 °
vin
34 °
sâm
34 °
Dum
34 °
lun
34 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7293
USD
4,2627
GBP
5,1866
AUD
2,8914

CELE MAI VIZIONATE

14 fotografii care funcționează mai bine decât orice antidepresiv

Dacă ești obosit și vrei să fugi de rutina ta de zi cu zi și să râzi de coincidențele ciudate și amuzante și de...

Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor

Celebritățile sunt de obicei cunoscute pentru cele mai mari roluri si secvente de succes, dar majoritatea au pășit în lumea divertismentului cu roluri mai...

14 momente drăguțe Mama-pui. Ne-au impresionat pana la lacrimi!

Caracatița este un exemplu viu al unei mame de sacrificiu. După ce își depune ouăle, nu le lasă, nici măcar să caute mâncare. Caracatița-mama...

16 celebrități care in loc sa îmbătranească, parca întineresc odată cu trecerea anilor

Chiar și vedetele de la Hollywood se luptă uneori cu găsirea propriului stil. Acest lucru duce la apariția unor ceremonii de covor roșu, cu...

18 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit

Utilizatorii de internet ne permit să introducem „în culise” modul în care își creează fotografiile. După cum se dovedește, unii oameni trebuie doar să...
Apreciază articolul: