6 reguli de bază privind eticheta pe care cei mai mulți dintre noi continuăm să le încălcăm1. Unde se tin gențile pentru femeiTelefoanele noastre inteligente sunt din ce în ce mai mari pe zi ce trece și toata lumea are o geanta in care le tine:

Puneți întotdeauna geanta pe braț sau umărul stâng, astfel încât mâna dreaptă să fie liberă pentru strângeri de mână.
Nu purta niciodată geanta unei femei dacă ești bărbat, chiar dacă o iubești . Totuși, aceasta regula nu include pungile de cumpărături grele.

Nu așezați geanta pe masă sau pe podea lângă tine într-un restaurant. Fie o agățați pe scaun, fie pe cârligul pe care îl găsiți uneori în partea laterală sau direct sub masă.

2. Arătati respect la sală

Faptul că nu este o sală de bal sau un birou de afaceri nu înseamnă că poți face orice vrei, nesocotindu-i pe ceilalți. Mai există o modalitate de a face lucrurile cum trebuie.

A întârzia la o clasă de exerciții de grup nu înseamnă că trebuie să vă împiedicați de toate persoanele spre locul preferat. Este vina ta, așa că aseaza-te unde apuci cat mai repede. Nu-i deranja pe ceilalti.

După ce ați terminat de utilizat greutatile, reglați-le pe greutatea minimă. În felul acesta, următoarea persoană care le folosește nu se va răni singură dacă începe să facă exerciții fără să privească. Ai încredere în noi, se întâmplă.

Folosiți un prosop pentru a vă șterge transpirația de pe suprafețele echipamentului.

3. Comportarea în locuri publice

Există 3 tipuri de oameni pe această lume: cei care vin devreme, cei care vin la timp și cei care vin târziu. Dacă nu ești primul tip, va trebui să treci prin fața oamenilor în teatru, la filme, într-o sală de concerte sau în orice alt loc. Singurul mod corect de a o face este să te confrunți cu alți oameni și să nu îți întorci spatele spre ei , ci sa iti ceri scuze in mod respectuos.

Dacă totuși sunteți primul tip, veți fi cel care trebuie să-i lase pe oameni să se deplaseze pe scaunul lor. În acest caz, nu rămâneți așezat. Este incomod ca oamenii să-ți treacă peste picioare ca un obstacol . Ridicați-vă și ușurați-le sarcina.

A vorbi in locuri publice – a vorbi la telefon, a comenta ce se întâmplă în fața ta sau a discuta cu vecinii este inadecvat la filme, la teatru sau la un concert. Ultimele 2 se pot întâmpla doar la un meci sportiv (dar feriți-vă de a striga lucruri nepoliticoase la jucători). Oamenii vin la aceste evenimente cu un singur scop – să se bucure de ele.

4. Manevrarea tacamurilor la masa

Folosirea șervețelelor de pânză poate părea ușoară, dar există și câteva reguli de urmat. Dacă trebuie să părăsiți masa dupa ceva timp, puneți șervețelul pe scaun . Oamenii nu se vor bucura să il privească pe masă în timp ce ești plecat. Dacă ai terminat masa, numai atunci poți să il pui pe masă, dar nu pe farfurie. Va fi un semn pentru ospătar că ați terminat și pot veni și să ia farfuriile murdare.

Furculița trebuie să o puneți pe farfurie dacă trebuie să luați o pauză de la mâncare.

Este un moment incomod când vii in vizita la cineva la cină și vezi creveți sau alune pe masă, dar ești alergic la ele. Pentru a scăpa de o situație de genul acesta, anunțați întotdeauna gazda despre alimentele pe care nu le puteți mânca din cauza problemelor de sănătate . Vă va salva pe amândoi de o mulțime de probleme.

5. Cum te imbraci la diferite ocazii

Ținuta casual : de la un tricou și blugi până la pantaloni scurți și o bluză. Aflați dacă veți fi în interior sau în exterior și întrebați cu ce se imbraca sui ceilalti mai întâi.

Business Casual : A fi îngrijit este răspunsul aici. Îmbrăcămintea prea mulată sau supradimensionată nu este potrivita. Nu știi niciodată cu cine ai putea sa te întâlnesti.

Formal Business : Acest lucru este perfect pentru profesioniștii care doresc să arate întotdeauna impecabili . Un costum și pantofi pentru bărbați, și o fustă și un sacou pentru femei.

6. A fi om cu ceilalti

Există 2 reguli simple de urmat pentru a face oamenii să iti mulțumească în secret în capul lor.

Când stai la coadă la o cafenea, nu vorbi la telefon . Mai ales când ospatarita îți pune deja întrebări. Este nepoliticos să faci pe toată lumea să aștepte și să asculte conversația ta.

Nu-ți aduce animalele de companie (mai ales câinii) cu tine oriunde ai merge . Nu le plac cumpărăturile, chiar dacă este la un magazin de animale de companie. Alți oameni nu se bucură nici de câinele tău stângaci, nici de unul mic, care latră.

La fel se întâmplă și atunci când ești invitat la o petrecere la cineva acasă. Întreabă întotdeauna mai întâi dacă îți poți lua câinele cu tine.Bucharest
cer senin
32.9 ° C
33 °
32.8 °
31 %
4.6kmh
0 %
joi
33 °
vin
34 °
sâm
34 °
Dum
34 °
lun
34 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7293
USD
4,2627
GBP
5,1866
AUD
2,8914

CELE MAI VIZIONATE

14 fotografii care funcționează mai bine decât orice antidepresiv

Dacă ești obosit și vrei să fugi de rutina ta de zi cu zi și să râzi de coincidențele ciudate și amuzante și de...

Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor

Celebritățile sunt de obicei cunoscute pentru cele mai mari roluri si secvente de succes, dar majoritatea au pășit în lumea divertismentului cu roluri mai...

14 momente drăguțe Mama-pui. Ne-au impresionat pana la lacrimi!

Caracatița este un exemplu viu al unei mame de sacrificiu. După ce își depune ouăle, nu le lasă, nici măcar să caute mâncare. Caracatița-mama...

16 celebrități care in loc sa îmbătranească, parca întineresc odată cu trecerea anilor

Chiar și vedetele de la Hollywood se luptă uneori cu găsirea propriului stil. Acest lucru duce la apariția unor ceremonii de covor roșu, cu...

18 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit

Utilizatorii de internet ne permit să introducem „în culise” modul în care își creează fotografiile. După cum se dovedește, unii oameni trebuie doar să...
Apreciază articolul: