9 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile1. Chris Evans și Chris PrattAcest duo de super-eroi au făcut un pariu Superbowl, dictând că cel care învinge va vizita un spital pentru copii … în costum! În ciuda faptului că Chris Evans a câștigat pariul (Pratt a făcut o vizită la Christopher’s Haven din Boston), el a continuat să meargă la Spitalul de Copii din Seattle pentru a înveseli copiii imbracat in captain America.

2. Dwayne „The Rock” Johnson

Actorul a topit inimile tuturor invitand un copil bolnav la filmul Baywatch după ce a primit o scrisoare scrisă de mână de la baiat, detaliind de ce vrea să-și întâlnească idolul .

3. Ed Sheeran

Managementul lui Ed a aranjat un apel telefonic cu Triona Priestley, care a suferit de fibroză chistică încă din copilărie. Ed i-a cântat acesteia „Little Bird” , în timp ce ea si-a dat ultima suflare, înconjurată de familia ei.

4. Tom Hiddleston și Chris Hemsworth

În urma pașilor eroilor de la Marvel, Tom Hiddleston și Chris Hemsworth au făcut o vizită la Spitalul de Copii Lady Cilento. Au vorbit si ras ccu aproximativ 80 de copii, au fost echipați cu costume și cu ciocanul lui Thor și chiar au fost intervievați de unul dintre copii.

5. Mila Kunis

Sergentul Militar Veteran Scott Moore a postat un videoclip online, cerându-i lui Mila Kunis să se întâlnească cu Corpul Marin. Nu numai că a răspuns, ea a acceptat și a mers împreună cu el la această ocazie specială.

6. Ellen DeGeneres

Ellen a primit o scrisoare de la o femeie care a lucrat la un spital de copii. Se străduia sa castige cativa bani pentru familia ei. Ellen a fost impresionata si i-a oferit femeii un cec cu 10.000 de dolari.

7. Amy Schumer

NEW YORK, NY – AUGUST 23: Comedian Amy Schumer visits SiriusXM at SiriusXM Studio on August 23, 2016 in New York City. (Photo by J. Kempin/Getty Images)

După ce a fost servita de un fan la un restaurant și a vorbit cu el despre realitățile de a fi un student si de a lucra pentru a-ti plati scoala , Schumer i-a lăsat un bacsis de 500 de dolari. Acesta a fost un bacsis de 1.000%, considerând că a cheltuit doar 49 $ la cină!

8. JJ Abrams

Legendarul regizor Star Wars , alături de președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a adus pizza pentru sute de fani care se aflau la rand pentru un eveniment anual „Star Wars Celebration”.

9. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. și Albert Manero, un student #CollectiveProject, care a fondat Limbitless, a surprins un copil foarte special, cu un braț 3D bionic imprimat, fără costuri pentru familie.Bucharest
nori împrăștiați
25.6 ° C
28.3 °
24 °
53 %
1.5kmh
40 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
31 °
sâm
31 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7326
USD
4,2176
GBP
5,2398
AUD
2,9637

CELE MAI VIZIONATE

Sfaturile psihologului Gerald Rogers – 19 moduri de a vă salva căsnicia

Dragostea este un sentiment extraordinar. Dar după întemeierea familiei ea uneori trece pe plan secund, problemele cotidiene devenind mai prioritare pentru soți. Gerald Rogers...

Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac

Doi angajați de la Salvamont Râșnov, tată și fiu, au salvat o capră neagră ce avea un picior fracturat. Ei au găsit animalul în...

20 de persoane care au dat o a doua șansă lucrurilor lor vechi, iar rezultatele au fost uimitoare

Când ceva se descompune sau devine inutil, de obicei îl aruncăm. Nu sunt mulți oameni care realizează că acest "gunoi" merită o a doua...

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune

Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de...

19 persoane cu părul excentric care nu pot trăi o zi fără atenție

O coafură eleganta nu este întotdeauna in conformitate cu standardele de frumusețe stabilite. O întâlnire ocazională cu astfel de oameni garantează o mulțime de...
Apreciază articolul: