9 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile1. Chris Evans și Chris Pratt

Acest duo de super-eroi au făcut un pariu Superbowl, dictând că cel care învinge va vizita un spital pentru copii … în costum! În ciuda faptului că Chris Evans a câștigat pariul (Pratt a făcut o vizită la Christopher’s Haven din Boston), el a continuat să meargă la Spitalul de Copii din Seattle pentru a înveseli copiii imbracat in captain America.

2. Dwayne „The Rock” JohnsonActorul a topit inimile tuturor invitand un copil bolnav la filmul Baywatch după ce a primit o scrisoare scrisă de mână de la baiat, detaliind de ce vrea să-și întâlnească idolul .

3. Ed Sheeran

Managementul lui Ed a aranjat un apel telefonic cu Triona Priestley, care a suferit de fibroză chistică încă din copilărie. Ed i-a cântat acesteia „Little Bird” , în timp ce ea si-a dat ultima suflare, înconjurată de familia ei.

4. Tom Hiddleston și Chris Hemsworth

În urma pașilor eroilor de la Marvel, Tom Hiddleston și Chris Hemsworth au făcut o vizită la Spitalul de Copii Lady Cilento. Au vorbit si ras ccu aproximativ 80 de copii, au fost echipați cu costume și cu ciocanul lui Thor și chiar au fost intervievați de unul dintre copii.

5. Mila Kunis

Sergentul Militar Veteran Scott Moore a postat un videoclip online, cerându-i lui Mila Kunis să se întâlnească cu Corpul Marin. Nu numai că a răspuns, ea a acceptat și a mers împreună cu el la această ocazie specială.

6. Ellen DeGeneres

Ellen a primit o scrisoare de la o femeie care a lucrat la un spital de copii. Se străduia sa castige cativa bani pentru familia ei. Ellen a fost impresionata si i-a oferit femeii un cec cu 10.000 de dolari.

7. Amy Schumer

NEW YORK, NY – AUGUST 23: Comedian Amy Schumer visits SiriusXM at SiriusXM Studio on August 23, 2016 in New York City. (Photo by J. Kempin/Getty Images)

După ce a fost servita de un fan la un restaurant și a vorbit cu el despre realitățile de a fi un student si de a lucra pentru a-ti plati scoala , Schumer i-a lăsat un bacsis de 500 de dolari. Acesta a fost un bacsis de 1.000%, considerând că a cheltuit doar 49 $ la cină!

8. JJ Abrams

Legendarul regizor Star Wars , alături de președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a adus pizza pentru sute de fani care se aflau la rand pentru un eveniment anual „Star Wars Celebration”.

9. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. și Albert Manero, un student #CollectiveProject, care a fondat Limbitless, a surprins un copil foarte special, cu un braț 3D bionic imprimat, fără costuri pentru familie.București
ploaie ușoară
14.7 ° C
15.6 °
13.9 °
62 %
2.6kmh
100 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
20 °
sâm
19 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,8418
USD
4,4742
GBP
5,4154
AUD
2,8701

CELE MAI VIZIONATE

O cabană rustică de toată frumuseţea, priveliştea spre lac din dormitor îţi taie respiraţia!

O cabană rustică poate fi evadarea perfectă din zgomotul şi agitaţia unui oraş. Întoarcerea la o viaţă simplă, în mijlocul naturii te poate face...

18 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2019

Fiecare Halloween are eroii săi. Și, în timp ce toată lumea se îmbracă ca Harley Quinn și Prințesele Disney, unii oameni caută în imaginația...

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte

Ce au în comun un adidaș, o găleată KFC, o cutie pentru ouă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri! Acești artiști...

O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt

Zimbrul a fost un simbol pentru România, acesta regăsindu-se în trecut prin mai toate pădurile montane. Un animal falnic, care se luptă în prezent...

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...