15 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lorPărinții sunt dispuși să facă orice pentru copiii lor. Dar, uneori, copiii nu au niciodată șansa de a vă mulțumi. Ceea ce copiii nu-și dau seama întotdeauna de faptul că devinind oameni decenti, îngrijiți este cel mai bun mod de a-și arăta recunoștința.

Am adunat câteva povestiri inspirate care au lăsat mamele și tații să spună cu mândrie: „Acesta este copilul meu”.

15. O poveste despre prânzuri.Un băiat i-a spus mamei sale că unii copii din clasa lui nu au avut nimic de mancare la școală. „De ce?” Întrebă mama lui. „Pentru că nu au nici acasa, mami. Pot să le aduc cate ceva ? A fost in totalitate ideea lui și el a ajutat-o ​​să le împacheteze.

14. O poveste despre colegiu.

Un agricultor sărac l-a crescut pe fiul său singur și l-a ajutat să studieze la facultate. A vândut tot ce avea. Când băiatul a absolvit, el a spus că tatăl său a fost cea mai mare mândrie a vieții sale.

13. O poveste despre un pește.

Un băiat a prins primul pește singur și i-a spus tatălui său că este pentru Ziua Tatălui.

12. O poveste despre o roată.

Un tată îl învăța pe fiul său cum să schimbe o anvelopă. Când băiatul a reușit, tatăl său a spus: ” Ai facut o treabă bună, amice. ” Amândoi zâmbeau.

11. O poveste despre păr.

Fiul meu isi lasa parul mare doar pentru a-si putea dona parul unei companii care face peruci pentru copiii bolnavi. Face asta de peste 6 ani.

10. O poveste despre flori.

Un tată i-a dat fiului său în vârstă de 7 ani $ 40 de dolari pentru a se duce la magazinul de produse alimentare si sa-si cumpere el ce vrea – el i-a dat băiatului libertatea de a alege. Băiatul a cumpărat o mână de produse de 34 de dolari. El a cheltuit restul de 5 dolari pe flori pentru mama sa.

9. O poveste despre cadouri.

„Ieri a fost a 6-a aniversare a fiicei mele. Dorința ei era să ajute oamenii care erau înfometați. A strâns toate aceste mâncăruri pentru a le dona . Sunt un tată foarte mândru.

8. O poveste despre o diplomă de știință.

Fiul unui portar care lucrează în SUA și-a luat doctoratul . În această imagine este cu familia și tatăl mândru în mijloc. Tatăl era atât de mândru de motivația fiului său și de obiectivele sale clare.

7. O poveste despre o cină.

Un bărbat a divorțat de soția sa și se simțea deprimat. Într-o seară, s-a întors acasă și si-a găsit fiica de 9 ani în bucătărie. Îl aștepta de două ore și ii spuse: ” Tată, acum o să am grijă de tine.

6. O poveste despre ploaie.

„Fiul meu m-a întrebat dacă ar putea să meargă la stația de autobuz puțin mai devreme decât de obicei, pentru că un alt băiețel era acolo în ploaie. “

5. O poveste despre mutare.

„Ne mutam. Acesta a fost primul lucru pe care l-a împachetat fiul meu de 6 ani. Pentru că prietenii lui sunt cele mai importante lucruri pentru el „.

4. O poveste despre culoarea verde.

„Sunt un tată singur. Culoarea mea preferata este verde. Și fiica mea știe ca am avut o zi grea la serviciu.

3. O poveste despre sandwich-uri.

Înainte de Crăciun, un băiat i-a cerut tatălui să-l ajute. El a economisit niște bani și a vrut să-l folosească pentru a cumpăra ingrediente pentru a face o mulțime de sandvișuri pentru oamenii fără adăpost în ajunul Crăciunului.

2. O poveste despre o absolvire

Mama unei fete era foarte bolnavă și nu putea ajunge la absolvirea fiicei sale. Astfel, fata a decis să sacrifice evenimentul si sa stea cu mama ei. Nu este nevoie să spun că această mamă era atât de mândră de fiica ei.

1. O poveste despre un tunet.

„Deci fiul nostru de 2 ani si-a dat seama ca câinele nostru ii era frică de tunet, așa că a decis sa ii dea păturica lui și chiar i-a adus apă pentru a-l face să se simtă mai bine. În aceste imagini, fiul nostru vorbește cu el și îi va spune că va fi bine. Fiul nostru poate avea grijă de ceilalți. ”

Momentul bonusului …

„Fratele meu de 2 ani a plans cu fața bagata in canapea.”Bucharest
nori împrăștiați
25.6 ° C
28.3 °
24 °
53 %
1.5kmh
40 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
31 °
sâm
31 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7326
USD
4,2176
GBP
5,2398
AUD
2,9637

CELE MAI VIZIONATE

Sfaturile psihologului Gerald Rogers – 19 moduri de a vă salva căsnicia

Dragostea este un sentiment extraordinar. Dar după întemeierea familiei ea uneori trece pe plan secund, problemele cotidiene devenind mai prioritare pentru soți. Gerald Rogers...

Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac

Doi angajați de la Salvamont Râșnov, tată și fiu, au salvat o capră neagră ce avea un picior fracturat. Ei au găsit animalul în...

20 de persoane care au dat o a doua șansă lucrurilor lor vechi, iar rezultatele au fost uimitoare

Când ceva se descompune sau devine inutil, de obicei îl aruncăm. Nu sunt mulți oameni care realizează că acest "gunoi" merită o a doua...

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune

Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de...

19 persoane cu părul excentric care nu pot trăi o zi fără atenție

O coafură eleganta nu este întotdeauna in conformitate cu standardele de frumusețe stabilite. O întâlnire ocazională cu astfel de oameni garantează o mulțime de...
Apreciază articolul: