19 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nouPotrivit psihologilor (și a altor studii ), schimbarea mediului înconjurător ne ajută să scapam de rutina , să trecem prin probleme și dificultăți mai usor, să ne oprim din senzație de depresie și să vedem lumea dintr-un unghi diferit. După schimbarea mediului înconjurător, oamenii se află adesea într-o stare mai bună, se simt reîmprospătați, încep să gândească pozitiv și imaginația lor funcționează mai bine ajutându-i să devină mai creativi.

1.

Vopseaua albă, lemn natural și tavanele deschise transformă un spațiu banal într-un loc minunat pentru a bea cafea dimineața.

2.Un pic de lumină , flori și un covor frumos la ușa din hol transforma lucrurile plictisitoare intr-un spatiu placut.

3.

Dacă pictezi o baie albă, o vei face să pară mai mare chiar dacă este de fapt mică. Și rafturile drăguțe cu flori care sunt în sincronizare cu podeaua din lemn și cuvintele de pe perete creează o atmosferă plăcută de relaxare. După cum puteți vedea, chiar și un mic spațiu personal poate fi confortabil cu detaliile potrivite.

4.

5.

Aici este dovada că rafturile deschise în loc de dulapurile masive pot face un loc să arate mai luminos . O culoare frumoasă pe pereteeste un fundal deosebit pentru detaliile interioare drăguțe. Și dacă nu există lumină directă a soarelui care să vină prin ferestrele voastre, puteți trăi fără perdele: în acest fel, locul va avea mai mult spațiu.

6.

7.

8.

9.

10.

Uneori, tot ceea ce aveți nevoie pentru a transforma o bucătărie este de a schimba culoarea sau de a elimina detalii ciudate, cum ar fi un frigider.

11.

Modificați culoarea peretelui – aceasta este cea mai ușoară modalitate de a vă schimba starea de spirit și de a vă stimula creativitatea.

12.

Minimalismul și culorile simple sunt întotdeauna cele mai bune alegeri atunci când se schimbă o cameră. Culoarea albă poate fi ușor de pătat, dar arată atât de rece într-un interior cu multe detalii negre mici.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.Bucharest
cer senin
22.7 ° C
23 °
22 °
30 %
4.1kmh
0 %
Dum
26 °
lun
30 °
mar
32 °
mie
25 °
joi
15 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,7701
USD
4,2756
GBP
5,3471
AUD
2,9404

CELE MAI VIZIONATE

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...

13 Cele mai frumoase citate ale lui LIAM NEESON

Citatele lui Liam Neeson continua sa impresioneze milioane de oameni din lumea intreaga. Mesajele marelui actor primesc like-uri peste like-uri si sunt share-uite pe...

14 fotografii care funcționează mai bine decât orice antidepresiv

Dacă ești obosit și vrei să fugi de rutina ta de zi cu zi și să râzi de coincidențele ciudate și amuzante și de...

Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor

Celebritățile sunt de obicei cunoscute pentru cele mai mari roluri si secvente de succes, dar majoritatea au pășit în lumea divertismentului cu roluri mai...

14 momente drăguțe Mama-pui. Ne-au impresionat pana la lacrimi!

Caracatița este un exemplu viu al unei mame de sacrificiu. După ce își depune ouăle, nu le lasă, nici măcar să caute mâncare. Caracatița-mama...
Apreciază articolul: