Și-a așteptat timp de 15 ani soțul din deplasări, iar el trăia cu amanta pe o stradă din apropiereCu 15 ani în urmă, Tonya și-a petrecut soțul-marinar în deplasare, sperând să-l revadă în șase luni. Dar au trecut luni, ani – iar el nu dădea semne. După ce și-a pierdut speranța de a-și vedea iubitul în viață, femeia a găsit curajul să înceapă o viață cu un alt bărbat. Tonya a visat din adolescență o familie mare și un iubit, care va fi întotdeauna alături. Dar soarta a decretat altfel – s-a îndrăgostit de un marinar.Ivan a avut o călătorie lungă pe mare și venea foarte rar acasă. Dar, între deplasări, au reușit să se căsătorească – și apoi a început viața dificilă de soție și mamă, femeia crescându-și ceu doi copii aproape singură.

La început, Tonya nu simțea lipsa bărbatului, pentru că a fost distrasă de treburile casnice.
Dar apoi copiii au mers la grădiniță, ea a mers la muncă, grijile au devenit mai puține. Atunci femeii I s-a făcut dor. Zilele libere ale soțului păreau foarte scurte, nu avea nici măcar timp să vorbească cu copiii, care îl cunoșteau doar din fotografii.

De-a lungul vieții de familie, soția a învățat să-și aștepte soțul, fără să marcheze zilele din calendar. Dar odată și-a petrecut soțul într-o deplasare, din care nu a revenit nici după șase luni, nici după un an.
La început, femeia nu a acordat nici o importanță acestui lucru, pentru că au mai existat deplasări atât de lungi, când, din cauza vremii nefavorabile, echipajul putea să rămână în port.

Dar apoi a întâlnit o cunoștință care, împreună cu Ivan, a mers pe aceeași navă, iar acesta i-a spus că soțul ei a părăsit de mult timp flota. Atunci Tonya a intrat în panică și a început căutările, care nu s-au soldat cu succes. Ea a fost informată că și-ar putea considera soțul dispărut fără urmă. Timp de cincisprezece ani, soția fidelă nu și-a pierdut speranța că Ivan va reveni. Ea a contactat părinții lui, dar nici ei nu știau nimic despre soarta fiului lor.
Între timp, copiii au crescut: fiul a mers la facultate, feta a terminat școala – și a început o nouă etapă în viața lui Tonya.

L-a întâlnit pe Valeriu, pe care l-a îndrăgit. După un timp, bărbatul a cerut-o pe Tonya de soție, iar ea i-a răspuns că a fost deja căsătorită și că se temea să calce pe aceeași greblă.
Cu toate acestea, cei doi au început să trăiască împreună. Iar copiii lui Tonya i-au sprijinit.
Tonya și Valeriu au locuit împreună mai mult de un an – destul de liniștit și fericit, când într-o dimineață devreme a sunat cineva la ușă.

Tonya a deschis și văzut la ușă un om necunoscut, iar după ce a privit mai bine și-a recunoscut fostul soț… Ivan. Acesta i-a povestit adevărul, și anume că a avut o altă femeie, care deși l-a rupt de familie în cele din urmă l-a părăsit. Tonya a fost foarte mirată să audă că locuința amantei se afla chiar în apropiere de a ei și în tot acest timp nu și-a văzut soțul măcar întâmplător.

După ce mirarea a trecut, Tonya s-a așezat să decidă cum să procedeze în continuare. Fostul soț i-a zis că nu are unde locui și intenționează să rămână la ea. Femeia aproape că și-a pierdut cumpătul de la această declarație, dar a fost susținută de copii și noul soț. Aceștia au decis să schimbe apartamentul, iar lui Ivan să-i dea bani pentru o locuință separată.

Ivan a fost cam dezamăgit, crezând că va putea reîntregi familia, însă copiii nu-l acceptau ca tată.
Astfel, Ivan a fost în cele din urmă trimis în deplasare nedeterminată de propria familie.

SursaBucharest
cer senin
18.9 ° C
20.6 °
17.8 °
77 %
2.1kmh
0 %
lun
20 °
mar
26 °
mie
28 °
joi
29 °
vin
31 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7316
USD
4,2018
GBP
5,2598
AUD
2,9568

CELE MAI VIZIONATE

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune

Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de...

19 persoane cu părul excentric care nu pot trăi o zi fără atenție

O coafură eleganta nu este întotdeauna in conformitate cu standardele de frumusețe stabilite. O întâlnire ocazională cu astfel de oameni garantează o mulțime de...

9 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume

1. "Când vedeți un om verde, începeți să traversați strada", am învățat acest lucru de când eram copii. Dar pe unele treceri pietonale din...

16 povești care pot fi un IMPULS pentru cei care sunt pe cale să renunțe

1. "La o vârstă fragedă, am dezvoltat probleme de auto-imagistică despre corpul meu. Mai târziu a condus la depresie și anxietate de care am...

20 de fotografii care iti ridică dispoziția si care dovedesc că fiecare copil este o minune

Copiii sunt pur și simplu un dar pentru lume, deoarece vă pot face să zâmbiți făcând lucrurile cele mai indraznete. Sau doar prin faptul...
Apreciază articolul: