10 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuriÎn această epocă modernă, oamenii recunosc din ce în ce mai mult importanța educației. Totuși, a merge la școală nu este aceeași experiență pentru fiecare persoană. De fapt, modurile în care funcționează școlile se pot modifica în funcție de locul în care locuiți. Chiar și lucrurile pe care le credeți că sunt de bază in școală nu sunt neapărat universale. În Japonia , treceti in anul urmator, chiar dacă nu veniti la ore sau aveți o prezență slabă datorită faptului că se pune un accent mai mare pe examenele de admitere.

1. În New Delhi există o școală sub pod.

In this photo taken Wednesday, Nov. 7, 2012, underprivileged Indian children attend a free school run under a metro bridge in New Delhi, India. At least 30 children living in the nearby slums have been receiving free education from this school for the last three years. (AP Photo/Altaf Qadri)Sub podul de metrou din Delhi există o școală fără pereți. Această școală gratuită oferă educație copiilor lucrătorilor migranți săraci, muncitorilor salariați și fermierilor sezonieri .

2. În Japonia, unele școli oferă uniforme școlare universale

Uniformele școlare japoneze sunt pur și simplu simbolice mulțumită lui Sailor Moon , dar o schimbare recentă ar putea face ca uniformele școlare ale țării să iasă în evidență: uniforme școlare universale . În opinia sa, în timp ce acest lucru a apărut în unele școli, Japonia intenționează să solicite ca această uniformă să fie aplicată în toate școlile la un moment dat .

3. Elevii olandezi încep școala la patru ani.

În Olanda, copiii încep efectiv școala la a patra aniversare. Ideea este ca elevii să înceapă școala pe același nivel mental ca și colegii lor de clasă. De asemenea, înseamnă că elevii se înscriu în cursuri pe tot parcursul anului, ceea ce trebuie să fie destul de bine.

4. Pantofii pot fi opționali în școlile oceanice.

În unele țări din Oceania, cum ar fi Australia și Noua Zeelandă, elevii nu sunt obligați să poarte pantofi la școală. Adesea, copiii trebuie să sosească și să plece cu pantofi , dar nu sunt obligați să le păstreze în timpul orelor de curs. Cu toate acestea, această regulă poate depinde de vreme.

5. În Scoția există o școală unde băieții poartă aceasta uniformă.

În întreaga lume, fetele adesea poartă fuste care seamănă cu kilți, ca parte a uniformei școlare oficiale. În Scoția, există o școală numită James Gillespie, care a făcut kilți parte din uniforma școlară și pentru băieți. Se spune că băieților școlii le-au plăcut kiltalii atât de mult încât au sprijinit schimbarea.

6. În Tokyo, copiii pot fi rugați să poarte căști speciale în timp ce merg la școală

În unele țări din întreaga lume, copiii merg în mod obișnuit la școală, în special în zonele urbane. De-a lungul anilor, școlile au pus în practică diferite moduri de a-și proteja copiii în timpul călătoriei. În Tokyo, după ce zona a fost afectată de tsunami și cutremure , copiii au fost rugați să poarte căști de protecție când merg la școală și pleacă acasă.

7. În India, există tot felul de modalități prin care copiii ajung la școală.

Modul în care copiii ajung la școală în întreaga lume nu este întotdeauna consecvent. În India , de exemplu, copiii călătoresc la școală cu căruțe de tauri, căruțe de cai, ricșă, biciclete, transport public și autobuze private școlare.

8. În Germania, există o școală în formă de pisică gigantică.

Există tot felul de școli din întreaga lume: unele mari, unele mici. În Germania există chiar o școală în formă de pisică albă gigantică. Grădinița Wolfartsweier din Karlsruhe le permite copiilor să intre prin gura pisicii, să studieze și să se joace în burta pisicii și să plece prin coada ei, care este de asemenea un tobogan.

9. În Rusia, prima zi de școală este o mare vacanță

În Rusia, prima zi de școală este numită Ziua cunoașterii și este un eveniment important. Prima zi de școală este întotdeauna la 1 septembrie, chiar dacă are loc într-o vacanță sau într-un week-end. Există adunări cu muzică, poezie și discursuri inspirate. Fetele tinere poartă panglici și copiii dau flori profesorilor lor. Este un eveniment foarte mare.

10. Copiii tundrei arctice trebuie să călătorească la școală cu elicopterul.

Nenetzii sunt oameni care trăiesc în Arctica și se întorc la școli si internate de stat pentru a-și ajuta copiii să obțină o educație. Elicopterele ajută la ridicarea copiilor și la ducerea lor la școală unde stau 9 luni înainte de a se întoarce acasă. Evident, ei nu folosesc elicopterele în fiecare zi, dar de două ori pe an .Bucharest
cer senin
5.7 ° C
7.8 °
3.9 °
93 %
0.5kmh
0 %
sâm
14 °
Dum
17 °
lun
16 °
mar
16 °
mie
15 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7578
USD
4,2305
GBP
5,4979
AUD
3,0278

CELE MAI VIZIONATE

16 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine … si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine

Multe fete admit că nu le place să vadă pe altcineva purtând aceleași haine ca și ele. Și dacă se întâmplă acest lucru în...

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist

Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor,...

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne”

Când eram mică, mama mă pedepsea pentru orice greșeală. Dacă am vărsat ceva, dacă am spart o farfurie, mi-am murdărit rochia – eram pedepsită...

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știința in Al Doilea Razboi Mondial. In...

Apeductul Veluwemeer din Olanda pare sa incalce toate legile fizicii!

Deși ființele umane au tendința de a deteriora planeta si ruina habitatul natural în numele extinderii infrastructurii, trebuie să recunoaștem că oamenii sunt destul...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: