10 locuri care ii pot încânta chiar și pe cei care au văzut totul3.8. miliarde de persoane au calatorit cu avionul anul trecut. Aceasta înseamnă că unul din 2 persoane a călătorit undeva în ultimul an. Din când în când, noi toți simțim că suntem blocați într-un singur loc și că in viața noastră nu exista aventură. Uneori, tot ce avem nevoie este să ieșim din aceasta stare și să începem să exploram atracțiile miraculoase pe care lumea le oferă.

1. Mâinile Podului de Aur din Da Nang, VietnamAcesta este noul pod din Da Nang, Vietnam, care a fost deschis publicului în iunie anul trecut. Se aseamănă cu ceva care pare a ieși dintr-o pictura suprarealistă – este făcut din două mâini uriașe care țin milioane de oameni deasupra pamantului! A fost nevoie de aproximativ un an pentru a-l construi și este un loc care ar trebui să fie pe lista tuturor calatorilor!

2. Zhangjiajie National Forest Park, China

Această pădure excentrică și delicată este Parcul Național forestier Zhangjiajie și este primul parc național autorizat din China. Are creste magice și dramatice care arată ca și cum au ieșit dintr-un film fantastic. Cu climatul subtropical din Asia, este cald în timpul iernii și rece în timpul verii, ceea ce îl face o atracție ideală pentru orice călător, pe tot parcursul anului. 98% din pădure este acoperită cu vegetație și găzduiește peste 700 de specii de animale.

3. Beachy Head, Regatul Unit

Descendent deasupra norilor, oricine poate admira peretele alb înalt care întâlnește apele din Marea Nordului. Vederea de pe stâncă este vederea unei vieți care va face ca orice aventurier să pună acest loc pe primul loc in jurnalul luide călătorie, mai ales dacă iubeste înălțimile și frumoasele apusuri de soare.

4. Râul Enchanted Hinatuan, Surigao del Sur, Filipine

Situat pe insula Mindanao din Filipine, râul Enchanted Hinatuan curge prin Marea Philippină și Oceanul Pacific. Culorile unice care apar în apele sale și adâncimea care a rămas neexplorată până în ziua de azi a inspirat diverse legende locale despre zâne care dau culoarea de cristal râului.

5. Lacul nordic Baikal, Rusia

La prima vedere, această imagine arată ca o sculptură de gheață care a fost spartă pe un lac înghețat, dar când glisați spre dreapta, veți realiza că aceasta este una dintre cele mai frumoase priveliști pe care le-ați văzut vreodată. Situat in Siberia, Northern Lake Bailak este cel mai mare lac de apa dulce din lume si contine mai mult de 20% din apa dulce a Pamantului. Turcoaz culoarea apei creează fenomene uimitoare în timpul iernii , când îngheață. Se spune că are cea mai clară apă din lume.

6. Pamukkale, Turcia

Travertine pools and terraces at Pamukkale, Turkey

Aceste terase calde de travertin și bazinele limpezi care arată ca niște cascade de marmură se află în Pamukkale, în Turcia. Ele sunt umplute cu apă minerală carbonată și datorită localizării lor în regiunea Egee interioară, ele mențin aceeași temperatură pe tot parcursul anului.

7. Peșteri de marmură de la Lacul General Carrera, Chile

Peșterile de marmură din Chile, care se află în Andezii patagonieni, sunt una dintre cele mai izolate comori naturale din lume. Chiar dacă pare că cineva a intrat cu pensula și a început să-i picteze cu culori placute , precum turcoaz, aceasta este de fapt o lucrare a naturii care a fost creată de peste 6000 de ani. De-a lungul timpului, vântul și apa au sculptat cu răbdare aceste peșteri care sunt poziționate între Argentina și Chile.

8. Muntele Bromo Volcano, Java, Indonezia

Mount Bromo, is an active volcano and part of the Tengger massif, in East Java, Indonesia.

La prima vedere, acest loc arată foarte pitoresc, dar de fapt are un vulcan activ înăuntru. Muntele Bromo este situat în interiorul Parcului Național Bromo Tengger. Este singurul vulcan activ lăsat în Indonezia și este acum o atracție faimosă datorită frumuseții sale magice și împrejurimilor din jur.

9. Piscinele naturale din Millpu, Ayacucho, Peru

Aceste piscine naturale izolate din Millpu sunt o bijuterie ascunsă si recent descoperită de câțiva călători cu Instagram din Ayacucho, Peru. Piscurile magice, turcoaz, naturale care stau una în spatele altora sunt cu adevărat un spectacol impresionant. Oricine ar iubi varietatea de floră și faună care înconjoară zona, precum și nenumăratele cascade pe care le vedeți pe măsură ce vă plimbați spre bazinele naturale.

10. Satul plutitor din Halong Bay, Vietnam

Acest sat de pescuit, numit Cua Van situat în Golful Halong, este unul dintre cele mai mari sate plutitoare din lume. Localnicii sunt în principal pescarii și nu există case pe terenul din zona înconjurătoare – case plutitoare în mare. Printre aceste case plutitoare se află școlile și centrele de activitate unde oamenii din comunitate le pot vizita prin a lua o barcă de la o parte a satului la alta.București
cer fragmentat
16.6 ° C
17.2 °
16 °
93 %
1.5kmh
75 %
lun
18 °
mar
25 °
mie
28 °
joi
29 °
vin
30 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,8421
USD
4,2728
GBP
5,4104
AUD
2,9827

CELE MAI VIZIONATE

O cabană rustică de toată frumuseţea, priveliştea spre lac din dormitor îţi taie respiraţia!

O cabană rustică poate fi evadarea perfectă din zgomotul şi agitaţia unui oraş. Întoarcerea la o viaţă simplă, în mijlocul naturii te poate face...

18 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2019

Fiecare Halloween are eroii săi. Și, în timp ce toată lumea se îmbracă ca Harley Quinn și Prințesele Disney, unii oameni caută în imaginația...

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte

Ce au în comun un adidaș, o găleată KFC, o cutie pentru ouă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri! Acești artiști...

O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt

Zimbrul a fost un simbol pentru România, acesta regăsindu-se în trecut prin mai toate pădurile montane. Un animal falnic, care se luptă în prezent...

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...