luni, aprilie 22, 2019

Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanentOricât am încerca, nu vom înţelege niciodată modul în care unii oameni îşi pot abandona animalele la adăpost şi apoi îşi văd de viaţa lor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Din păcate aceşti oameni nu-şi tratează animalele cu dragostea şi respectul pe care le merită. Sunt persoane care se plictisesc de câinii lor, ca şi cum ar fi nişte piese vechi de mobilier şi cred că oricând se pot debarasa de ei.

În octombrie 2018, Edmonton Humane Society a primit trei câini Saint Bernard pe nume Goliath, Gunther şi Gasket. Angajaţii nu ştiau de unde provin sau cum au ajuns în sistemul de adăposturi, dar şi-au dat seama repede că aceşti trei câini erau cu totul speciali…Când patrupezii au ajuns în adăpost, pe lângă faptul că erau puţin subponderali, erau perfect sănătoşi. De fapt, nu prezentau deloc semne de suferinţă… cu excepţia momentului în care personalul adăpostului a încercat să-i despartă.

S-a constatat că fraţii împărtăşesc o legătură excepţională, căutându-se în mod constant unii pe alţii când nu erau împreună. Fiecare dintre ei era agitat şi îşi căuta fraţii când ceilalţi erau absenţi… prezentând semne clare de anxietate.

În căutarea unui cămin permanent
Drept urmare, Edmonton Humane Society a hotărât că pur şi simplu nu există altă cale decât aceea ca cineva să fie de acord să-i adopte pe toţi trei la un loc.

Jamey Blair, manager la EHS, a declarat într-un comunicat de presă: „Aceşti trei giganţi blânzi au câştigat inimile personalului şi ale voluntarilor – chiar şi cu saliva lor excesivă. În timp ce statutul lor de animale de companie unite reprezintă o provocare unică pentru a le găsi o casă care să poată avea grijă de cele 159 de kilograme cât cântăresc în total, suntem încrezători că există o familie care să le ofere celor trei câini o nouă şansă”.

Bineînţeles, găsirea unei case pentru trei câini de statura lor nu este o sarcină uşoară. Puşi la un loc, cei trei cântăresc 159 de kilograme şi nu numai că necesita mult spaţiu pentru a alerga şi a se juca, dar şi costurile cu hrănirea lor se ridică la aproximativ 350 de dolari în fiecare lună.

Cu toate acestea, adăpostul a făcut tot posibilul pentru a se ţine de cuvânt. Pe scurt, după ce povestea lor a devenit virală, cererile de adopţie nu conteneau să vină din toate colţurile lumii. Au aplicat oameni care locuiesc în Canada, în S.U.A. şi chiar în Australia, astfel încât, după un timp, Edmonton Humane Society a fost nevoită să nu mai accepte noi cereri.

În cele din urmă, a fost aleasă o familie din Edmonton, adăpostul considerându-i ca fiind cea mai bună alegere în a le oferi lui Goliat, Gunther şi Gasket, casa perfectă.

Cei trei câini sunt acum fericiţi şi obişnuiţi cu noul lor mediu de viaţă. Ei au o curte mare pentru a juca şi sunt încântaţi că sunt împreună… aşa cum trebuia să fie.

SursaBucharest
cer senin
7.1 ° C
7.2 °
7 °
87 %
1kmh
0 %
lun
15 °
mar
15 °
mie
19 °
joi
21 °
vin
22 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7642
USD
4,2388
GBP
5,5099
AUD
3,0261

CELE MAI VIZIONATE

Top 10 cele mai periculoase, dar uimitoare căi ferate din lume

Când ne gândim la vacanță, mulți dintre noi ne dorim să ajungem cât mai repede la destinație, astfel alegem avionul. Cu toate acestea, unii...

16 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine … si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine

Multe fete admit că nu le place să vadă pe altcineva purtând aceleași haine ca și ele. Și dacă se întâmplă acest lucru în...

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist

Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor,...

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne”

Când eram mică, mama mă pedepsea pentru orice greșeală. Dacă am vărsat ceva, dacă am spart o farfurie, mi-am murdărit rochia – eram pedepsită...

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știința in Al Doilea Razboi Mondial. In...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: