E mult mai frumos decât tatăl lui, un mare artist al României! Al cui fiu este RaduFiul lui Ștefan Bănică, Radu, a împlinit 16 ani și calcă pe urmele tatălui său din punct de vedere artistic. Adolescentul seamănă foarte mult cu celebrul său tată, moștenind multe din trăsăturile cântărețului.În clasa a IX-a, Radu a câștigat titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet din București.

Chipul tânărului aduce aminte de Ștefan Bănică în filmul „Liceenii”.

Fiul lui Ștefan Bănică a debutat ca actor Radu a debutat deja ca actor pe scena Teatrului de Comedie din Capitală, în spectacolul „Totul în grădină”. Astfel, el a ales să meargă pe urmele tatălui și bunicului său.

Luna trecută, Ștefan Bănică a împlinit 51 de ani, ocazie cu care băiatul a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de artist, însoțită de un simplu „Happy birthday/ La mulți ani”.

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Jr din relația cu Camelia Constantinescu. Cântărețul mai are o fetiță, Ana Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin.

Bonus: Cu zâmbetul pe buze și debordând de energie la show-urile pe care le susține, Ștefan Bănică Junior ascunde o mare dramă în familie.

Ștefan Bănică Junior, care recent s-a căsătorit cu cântăreața Lavinia Pîrva, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit în mod tragic, în anul 2011. Alexandru Silviu Bănică era cunoscut printre prieteni drept „Babanu’”.

Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit. Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată. Primul, rodul relaţiei seniorului cu ziarista Sanda Liţeanu, pe care Ștefan Bănică Junior a aniversat-o de curând.

Al doilea, rezultatul relaţiei cu femeia alături de care Bănică sr şi-a refăcut viaţa. Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani. Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Junior, este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl artistului, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, care s-a stins din viață în anul 1995.

Ștefan Bănică Junior nu și-a uitat fratele dispărut în mod tragic, astfel că merge frecvent la cimitirul unde este înmormântat acesta pentru a aprinde lumânări.

sursa: bunaincredere.comBucharest
cer senin
24.3 ° C
25.6 °
23.9 °
57 %
3.1kmh
0 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
29 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7603
USD
4,2478
GBP
5,4002
AUD
2,9416

CELE MAI VIZIONATE

BANC: La doctor, cu o problema jenanta

Un batranel de 80 de ani intra in cabinetul aglomerat al unui doctor si receptionera il intampina: – Buna ziua, domnule, care e problema dvs.? –...

17 reclame uimitoare unde creatorii ne citesc gândurile

În prezent, publicitatea de calitate este considerată o adevărată capodoperă. Și nici nu contează ce produs încearcă să ne vândă. Am colectat 20 de anunțuri...

10 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere

Acupunctura este folosită în China de mii de ani, iar selectarea punctelor potrivite poate reduce în mod semnificativ durerea fizică sau dezechilibrele psihice, precum...

O facem pentru noi înșine. Psihologii ne explică cum să iertăm și să uităm răul

Trebuie însă să înțelegem că iertarea nu înseamnă că trebuie să uităm ceea ce s-a întâmplat și atât. Iertarea este eliberarea de influența distructivă...

Doi pictori din Olanda au transformat un zid plictisitor din cărămidă într-o operă de artă!

În timp ce unii lasă pe străzi imagini și inscripții de tip ofensiv, alții transformă pereții plictisitori în adevărate proiecte de artă. Astfel, în...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: