Oraşul populat numai de femei: Burlacii sunt invitaţi de locuitoare în acel loc pentru a-şi găsi o soţieExistă un oraş populat în întregime de către femei. Acestea au lansat un apel către burlaci să vină în acel loc pentru a-şi găsi o soţie.Mai mult de 600 de femei trăiesc în oraşul Noiva do Cordeiro, aflat în sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc şi mai atractiv pentru burlaci este faptul că cele mai multe locuitoare au între 20 şi 35 de ani, potrivit dailymail.co.uk. Pretendenţii trebuie să se supună însă rigorilor femeilor, care conduc respectivul oraş.

Unele dintre locuitoarele oraşului brazilian sunt căsătorite, dar soţii lor şi fiii care au peste 18 ani sunt obligaţi să lucreze în afara oraşului, neavând dreptul să se întoarcă acasă decât în weekend.Femeile se ocupă de tot ceea ce ţine de oraş şi susţin că este mult mai bine aşa. Ele poartă răspunderea legată de orice activitate, de la agricultură la organizarea oraşului.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii. Oraşul nostru este mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios astfel”, a declarat Rosalee Fernandes (49 de ani). „Atunci când apar dispute sau probleme le rezolvăm în stilul femeilor, încercăm să ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi împărţim totul, chiar şi pământul pe care îl lucrăm. Nimeni nu concurează cu nimeni aici. Suntem toate pentru una şi una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpăra un ecran TV uriaş la care să ne uităm împreună la telenovele”, a mai precizat ea.

Problema principală pe care o au rezidentele este că e aproape imposibil să îşi găsească un soţ în apropiere. „Aici, singurii bărbaţi pe care noi, fetele singure, îi întâlnim sunt fie însuraţi, fie sunt rude cu noi; fiecare e verişor. Nu am mai sărutat un bărbat de foarte multă vreme”, a mărturisit Nelma Fernandes (23 de ani). „Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim, dar ne place să locuim aici şi nu vrem să fim nevoite să părăsim oraşul pentru a găsi un soţ”, a mai spus ea.

Tinerele singure au făcut un apel către bărbaţii interesaţi să vină să îşi găsească o soţie în Noiva do Cordeiro. „Dar trebuie să fie de acord să facă ceea ce spunem noi şi să trăiască după regulile noastre”, a menţionat Nelma Fernandes.

Noiva do Cordeiro, aflat lângă Belo Vale (în statul Minas Gerais), a fost fondat de către Maria Senhorinha de Lima, care a fost silită să plece din oraşul în care locuia, fiind catalogată drept adulteră pentru că şi-a părăsit soţul cu care fusese forţată să se mărite.

În 1940, un pastor evanghelic, Anisio Pereira, s-a căsătorit cu o fată de 16 ani şi a fondat o biserică pentru comunitate.

El le-a impus femeilor reguli foarte stricte, interzicându-le să consume alcool, să asculte muzică, să îşi taie părul sau să folosească orice tip de anticoncepţionale.

sursa: www.mediafax.roBucurești
câțiva nori
22.6 ° C
23.3 °
22 °
56 %
2.1kmh
16 %
vin
36 °
sâm
34 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
31 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,8381
USD
4,0892
GBP
5,3595
AUD
2,9455

CELE MAI VIZIONATE

O cabană rustică de toată frumuseţea, priveliştea spre lac din dormitor îţi taie respiraţia!

O cabană rustică poate fi evadarea perfectă din zgomotul şi agitaţia unui oraş. Întoarcerea la o viaţă simplă, în mijlocul naturii te poate face...

18 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2019

Fiecare Halloween are eroii săi. Și, în timp ce toată lumea se îmbracă ca Harley Quinn și Prințesele Disney, unii oameni caută în imaginația...

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte

Ce au în comun un adidaș, o găleată KFC, o cutie pentru ouă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri! Acești artiști...

O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt

Zimbrul a fost un simbol pentru România, acesta regăsindu-se în trecut prin mai toate pădurile montane. Un animal falnic, care se luptă în prezent...

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...